Als u mij benadert maak ik een afspraak met u, bij voorkeur bij u thuis. Daar immers krijg ik een zo duidelijk mogelijk beeld van u en voelt u zich het meest op uw gemak. Dit is de basis voor een open en vertrouwelijk interview. Het doel van dit gesprek, dat ongeveer drie uur duurt, is u echt te leren kennen: wie bent u, hoe denkt u, wat doet u, wat wilt u, hoe leeft u…?

Het gaat om u en uw verwachtingen. Ik vind het belangrijk dat er een echte verbinding tussen ons ontstaat. Ik ben immers degene die uw privéleven binnenkomt en zeer persoonlijk voor u aan de slag gaat. Wederzijds vertrouwen is daarbij essentieel.

WERKWIJZE

Na het eerste gesprek stel ik een volstrekt anonieme profielschets van u op. Ik leg deze aan u voor en ga vervolgens, uiteraard alleen na uw schriftelijke goedkeuring, voor u aan de slag.

Een uitgebreid profiel van u wordt geplaatst op mijn website en indien gewenst, in zogenaamde omnibus advertenties in speciaal daarvoor geselecteerde media.

Uit ervaring weet ik dat hierop gemiddeld 14 reacties komen van mensen die interesse hebben in uw profiel. Ongeveer de helft van deze mensen wordt uitgenodigd om persoonlijk met mij kennis te komen maken.

Deze gesprekken nemen per kandidaat ruim twee uur in beslag.

Alleen als ik echt het gevoel heb dat een kandidaat mogelijk bij u zou kunnen passen vertel ik meer over u. Discretie is hierbij vanzelfsprekend.

Als de kandidaat aangeeft u te willen ontmoeten maak ik van hem of haar een anonieme persoonsbeschrijving die ik aan u voorleg. Het betreft meestal beschrijvingen van meerdere kandidaten tegelijkertijd.

EERSTE KENNISMAKING EN BEGELEIDING TIJDENS HET TRAJECT

U bepaalt vervolgens met wie u nader kennis wilt maken. Meestal stel ik voor dat u de kandidaat spreekt op neutraal terrein voor een eerste kopje koffie, een wandeling of iets dat u beiden past. Deze introductie regel ik voor u.

Het spreekt voor zich dat u gedurende het hele traject uitgebreid door mij op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van zaken.

DISCREET

Ik ga vanzelfsprekend discreet om met uw gegevens.

Alles wat u mij vertelt, laat zien en met mij deelt is alleen van belang om u in contact te brengen met een mogelijke partner die bij u past.

PERSOONLIJK

Voor velen is het actief op zoek gaan naar een partner een hele stap.

Een belangrijke stap die een persoonlijke benadering verdient. Het gaat immers om uw leven waarin u met een partner een weg wilt vinden om dit leven te delen. Deze persoonlijke benadering garandeer ik.

TOEGEWIJD

Gedurende het hele traject kunt u op mij rekenen. Dit begint met het maken van een profiel en gaat verder met het begeleiden bij het kennismaken en ontmoeten. Waar nodig coach ik u om helder te krijgen welke verwachtingen en wensen u heeft ten aanzien van een nieuwe partner.

ZORGVULDIG

Ik ga met zorg om met u en met uw wens een partner te vinden. Ik zal mijn indruk vertalen in een profiel dat uitnodigt tot kennismaken en doe dat op een zorgvuldige en integere wijze.