KOSTEN

Aan het interview bij u thuis, mits in Nederland, zijn geen kosten verbonden. Alleen wanneer u na het interview besluit met mij verder te gaan door het geven van een zoekopdracht bedraagt het starttarief €3,500,- inclusief BTW. Hiervoor stel ik een profiel op, schrijf en plaats advertenties, selecteer en interview kandidaten, maak persoonsbeschrijvingen, rapporteer aan u als opdrachtgever en regel de eerste ontmoeting(en). Advertentiekosten voor geselecteerde media worden apart aan u doorberekend op basis van kostprijs.

Als er tussen u en één van de voorgestelde kandidaten een serieuze relatie of vriendschap ontstaat beschouw ik mijn opdracht als geslaagd en zal ik een additioneel bedrag van €7,000,- in rekening brengen, inclusief BTW. Hierbij vertrouw ik uitsluitend op uw oordeel of de relatie als succesvol beschouwd kan worden. 

Alle bedragen zijn gebaseerd op een reëel uurtarief en door mijn op maat gesneden aanpak en de aandacht die ik aan u en het zoekproces zal besteden is de kans van slagen hoog.

DUUR VAN OPDRACHT

De gemiddelde inspanning voor een opdracht vergt gemiddeld 3 tot maximaal 9 maanden waarna de opdracht eindigt.

Mocht een opdracht binnen deze periode niet succesvol afgerond kunnen worden, dan kan de opdracht met wederzijdse goedkeuring worden verlengd. Hiervoor geldt een gereduceerd tarief.

TOT SLOT

U bent op zoek naar een levenspartner die werkelijk bij u past, die ene met wie u kunt en wilt onderzoeken wat u voor elkaar kunt betekenen om uw leven inhoudsvoller en plezieriger te maken.

Dit zoeken kost tijd en energie die u liever aan andere zaken besteedt en die u daarom bij iemand moet neerleggen die hier ervaring mee heeft. Uw wens om een levenspartner te vinden is bij Van Slobbe in goede handen. Mijn jarenlange ervaring in het matchen van mensen vergroot de kans op succes.