The Man Hunter

Na vele jaren van grotendeels alleen zijn en heel hard werken besloot ik dat het tijd werd voor actie. Internetdaten was toch na iedere poging weer teleurstellend. Mijn eerste gesprek met Michiel klikte al direct, en na een aantal maanden moed verzamelen begon het samen opstellen van de tekst, en daarmee de zoektocht.

Het is een ouderwetse manier van matchen, minder beeld georiënteerd, langzamer, bedachtzamer. Beter, om op deze manier een partner te vinden voor de rest van je leven. Michiel was mijn Man Hunter en Chaperone in één. Viste de onbetrouwbare, niet passende mannen er direct uit. Voerde uitvoerige gesprekken met de rest, besprak die met mij, en bemiddelde in de contacten die overbleven.

Ik heb het geluk gehad dat mijn eerste match de goede was. Natuurlijk is hij anders dan de man die ik dacht te zoeken – maar je zoekt uiteindelijk geen picture perfect plaatje, maar een echt mens, met alle verrassingen en onverwachtse leuke eigenschappen die daarbij horen. Ik heb toen ook alles wat daarna zou komen aan afspraken afgezegd.

Ik ben ontzettend blij en gelukkig dat ik deze stap gezet heb, en sinds bijna een half jaar nu weer iemand naast me heb die mij dagelijks laat voelen hoe heerlijk het is om het leven te kunnen delen, om van te houden, en om plezier mee te hebben.

Je moet het zelf doen, maar met een beetje hulp van the Man Hunter gaat het een stuk beter.

Nogmaals veel dank!