Zij omarmt het leven

Lieve, elegante en stijlvolle vrouw van ruim 70+ met sprankelende ogen.  Hartelijk, gastvrij en ze woont “jaloersmakend” prettig in hartje Amsterdam. Geboren in een nabij buitenland, doch door haar huwelijk al decennialang in Nederland, waar ze zich erg thuis voelt. Sinds een tijd weduwe. Moeder van twee kinderen waarmee het contact intens is.

Ze heeft het goed en geniet daar met volle teugen van, maar liever niet alleen. Veel gezien van de wereld en veel beleefd. Weet wat ze wil, is positief kritisch. Slim. Sportief (varen, tennis, golf, fietsen, skiën, wandelen en fitness). Frequent bezoeker van het concertgebouw, de opera, balletvoorstellingen en musea. Vooral moderne kunst spreekt haar aan. Geniet van een etentje buitenshuis. Past zich makkelijk aan maar laat niet over zich heen lopen.

De humorvolle gentleman die bij haar past heeft een natuurlijk gevoel voor stijl en leiderschap, weet luxe te waarderen. Is net als zij sportief, spontaan, gul, kleedt zich goed, maar is bovenal een open en warme persoonlijkheid met oog voor anderen. Een luisteraar, maar ook een boeiend prater. Eventuele (klein) kinderen zijn welkom.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.