Een jeugdige, liefdevolle man die graag deelt en het leven ten volle geniet.

Mijn client (1948) is een bijzonder prettige, vitale, zeer jeugdige, slanke man waar de levenslust van af spat en dat op alle fronten.

Geboren op een boerderij waar hard werken de norm was en de opvoeding liefdevol.

Gescheiden in volledige harmonie. Trotse vader van twee dochters en pracht kleinkinderen. Neemt zijn rol als opa serieus.

In de lente en zomer woont hij buiten… bijzonder stijlvol met oog voor details, kunst en prachtige, door hem zelf onderhouden, tuin. Zijn uitzicht is fenomenaal.

Indrukwekkende carrière, wereldwijd in diverse eindverantwoordelijke functies, aantal commissariaten bij beursgenoteerde bedrijven maar daarnaast, en minstens zo belangrijk, neemt hij zeer zeker ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door vrijwilligerswerk op zowel lokaal als landelijk niveau. De nadruk ligt hierbij op natuurbehoud.

Ondanks zijn verworven status blijft hij de “gewone jongen uit het dorp” die zich makkelijk voegt en op alle niveaus wordt geaccepteerd. Kortom een prettig mens met veel vrienden. Hij geeft, stimuleert en deelt graag, weet hoe de hazen lopen en heeft een groot sociaal leven. Het liberaal gedachtengoed staat hoog in zijn vaandel.

Sportief: tenniste fanatiek en golft nu op goed niveau. Speelt bridge. Eet graag buiten de deur maar wel gezond.

Gaat in de winterperiode liefst paar keer per jaar naar zuidelijke streken, niet alleen, daar is hij te veel een gezelschapsdier voor.

Hij leeft het leven ten volle en wil dit graag delen met jou…mooie (in zijn ogen) sportieve vrouw, jong van geest, buitenmens/natuurliefhebster, sociaal vaardig, echt positief en eerlijk, geestelijke en lichamelijke intimiteit. Vanzelfsprekend zijn je eventuele kinderen meer dan welkom.

Omdat hij echt samen een sociaal leven wil opbouwen heeft samenwonen zijn absolute voorkeur.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.