Vrouw met passie, charme en levenslust – in een boeiende Europese hoofdstad

Wat een charmante, ontwapenende vrouw! De levenslust spat er vanaf. Ze heeft stralende ogen, een open lach, is blond, slank en fit (1959).  Daarnaast zelfbewust en sympathiek. Vol met passie en heel veel liefde om te geven.

Ze bekleedt een topfunctie in een boeiende Europese hoofdstad. Haar basis is Nederland. Ze heeft in veel landen gewoond en gewerkt en reizen is een tweede natuur geworden.

Ze leeft intens, zowel professioneel als privé. Ze prijst zich gelukkig met haar twee volwassen kinderen en langdurige, diepgaande vriendschappen. Haar avonden zijn – naast functie gerelateerde verplichtingen – gevuld met goed gezelschap, muziek en literatuur; boeken leest zij het liefst in de oorspronkelijke taal.

Sportief: wandelen, hardlopen, veel buiten zijn.

Ze is kritisch, eerlijk, enthousiast, sterk, veeleisend, nieuwsgierig en echt geïnteresseerd in de ander. Zij is de vrouw die het verhaal onthoudt dat je haar twee maanden geleden verteld hebt en daar ook uit zichzelf naar vraagt. Een mensenmens pur sang.

De karaktervolle kosmopoliet die bij haar past voelt zich ook als een vis in het water in verschillende landen en milieus. Hij verrast haar met zijn scherpe geest, belezenheid, humor. Een man die weet dat samen zijn ook betekent: je eigen gang kunnen gaan. Hij heeft een goed werkend moreel kompas, toont enthousiasme en initiatief. Wat hij doet/deed is minder belangrijk dan hoe. Met verve! Assertief én teder, stevig én warm.

Omdat het eind van haar carrière in zicht komt, zou het fijn zijn als hij zich in dezelfde levensfase bevindt. Samen een nieuw leven en een mooie toekomst opbouwen – in Nederland of misschien deels daarbuiten, dat wijst zich dan waarschijnlijk vanzelf.

“De zin van het leven is zin in het leven” (Campert)

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.