Energieke vrouw, 74, Nederland

Wie is zij? 

Enkele woorden waarmee ik mijn cliënt zou willen omschrijven: spontaan, vrolijk, sociaal, hartelijk, lief, positief en bijzonder energiek.

Geboren in een warm nest, de jongste van vier en heeft een heerlijke onbezorgde speelse jeugd gehad,  compleet met bomen klimmen en bessen bietsen. Na haar HBS-B, studeerde zij ergotherapie in Amsterdam, gevolgd door vakgerelateerde studies. In die periode heeft zij haar man (Ir.) leren kennen. Liefde op het eerste gezicht. Hij overleed 5 jaar geleden. Ze is dol op haar  kinderen en kleinkinderen.

Als expat gezin zwierf ze over de wereld en leidde een boeiend en gevarieerd bestaan. Bezieling en voldoening vond zij in haar werk met gehandicapte kinderen in de sloppenwijken van Oost-Afrika en spreekt daar warm over.

Vakanties waren actief. Zij straalt als ze vertelt over hun excentrieke kampeertochten in de bush bush en over de ontmoetingen met andere volken en hun cultuur. Dat reizen  doet ze nog steeds, maar samen is echt leuker.

Ze geniet van de tijd die ze doorbrengt met familie en vrienden, lezen en tuinieren, bridge en golf, museum-, theater-en concertbezoek.

Koken doet ze met plezier maar voor één bord is dat minder gezellig.

Wat voor man past bij haar?

Een man die open staat voor contacten, een sociaal mens met brede interesse en de nodige humor en zelfspot. Iemand die in is voor een goed en positief gesprek. Als hij, net als zij, creatief en ondernemend is en ook nog van bergwandelen en fietsen houdt boffen beiden.

Zij verheugt zich op een wederzijdse  genegenheid en de volle bereidheid elkaar over en weer de ruimte te geven.

Fijn als hij kinderen heeft. Buitenland ervaring zou een pré zijn. PS. Ongeveer haar leeftijd is prettig.

‘Never regret anything’

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.