Vrouw, 67, tussen 030 en 026

Een charmante, vrouwelijke, vrolijke, spontane, vlotte en sportieve vrouw. Slank, blond en mooie ogen die haar Italiaanse achtergrond verraden. Optimistisch van aard, open, realistisch en sociaal. Aantal jaren geleden gescheiden, moeder van 2 dochters en oma van 4 mooie kleinkinderen. Sinds begin september van dit jaar met pensioen, …..na jaren als Commercial Support Officer gewerkt te hebben bij een investeringsmaatschappij waar zij ook jarenlang secretaris van het investeringscommittee was. Praat graag maar kan ook goed luisteren.

Zij is breed geïnteresseerd en ondernemend, bezoekt graag en regelmatig musea, concerten, theater en de bioscoopzaal, maar is ook te vinden op de golfbaan. Reist graag, zowel stedentrips binnen Europa als ver weg…..Oman, Zuid-Afrika, Nepal en Tibet, Noord-Amerika, Bali en de Caribbean. In eigen land is zij regelmatig in Amsterdam te vinden, de stad waar ze haar hart aan heeft verpand.

Daarnaast vindt zij het ook heerlijk om avonden door te brengen met vrienden, samen te koken, lekker eten met een goed glas wijn en mooie gesprekken voeren. Deze vrouw is lief, toegewijd aan wat zij doet en aan hen met wie zij zich verbindt.

Zij zoekt die onweerstaanbare man, die iets in haar teweegbrengt. Liefst met een dosis humor, die daarbij sportief en ondernemend is en die een positieve kijk op het leven heeft. Ook niet serieus durven zijn, bij voorkeur lachen om dezelfde onzin.

Live your dreams, don’t dream your life! Alles wat je kunt dromen is mogelijk, het enige wat je nodig hebt is lef!

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.