Levenslustige vrouw, 66, omgeving 040

Good looking, lang, slank, sportief. Geboren in het zuiden, prettige omgeving op alle fronten. Fysiotherapie gestudeerd in Utrecht en enthousiast deelgenomen aan het studentenleven.

Na haar studie getrouwd en jarenlang met haar toenmalige man een eigen fysiotherapie praktijk gehad in Brabant.

Naast een druk gezin heeft ze zich gespecialiseerd in een deel van het menselijk lichaam en is eind jaren 90 een eigen multidisciplinair centrum gestart.Tot 2017 heeft ze met veel passie haar vak zowel nationaal als internationaal uitgedragen.

In volledige harmonie gescheiden. Heeft 4 prachtkinderen waarmee ze veel en fijn contact heeft. Oma van inmiddels 7 kleinkinderen.

Groot sociaal leven, vrienden, verenigingsleven, tennis, golf, zwemmen, skiën, wandelen, bridgen, muziek (saxofoon).

Na 40 jaar besloten een bijzondere uitstap te maken en verhuisd naar Amsterdam. Ze woont daar klein doch prettig en geniet van al het schoons dat Amsterdam te bieden heeft: bioscoop, concertgebouw, musea, terrasjes en mooie plekjes. Ook werkt ze er nog twee dagen per week samen met een collega in een eigen praktijkje en is ze vrijwilligster in een hospice.

Maar toch…zeker in deze corona tijd, is het leven in de grote stad behoorlijk anoniem gebleken en trekt het gezellige sociale leven van het zuiden onbedwingbaar en dus heeft ze besloten begin 2021 terug te keren naar haar roots…Eindhoven en omgeving.

Wat voor type is zij? Een zeer positief mens, stapt onbevangen door het leven, weet van aanpakken en heeft een duidelijke eigen mening,  met hart en ziel moeder en oma (geen oppas oma), is bourgondisch, kookt graag voor haar vele vrienden, sport maar hoeft niet per se te winnen, het gaat om het spel – niet om de knikkers. Kijkt weinig televisie, gaat graag uit, leest kranten en soms een goed boek, speelt saxofoon in 2 bands en houdt van actieve vakanties.

Wat voor man past bij haar? Een man die stevig met beide voeten op de grond staat, een man die begrijpt wat houden van is, met wie ze kan lachen en soms huilen, een betrokken vader die onvoorwaardelijk gaat voor zijn kinderen maar ook voor zijn vrienden, die durft te genieten van het leven in al zijn facetten, die houdt van lekker eten, graag wil reizen, ontdekken, doen! Sportief is een pre maar geen harde eis. Iets jonger mag ook maar het gaat om de uitstraling. Moet financieel onafhankelijk zijn.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.