Vrouw, 61 / 020

Mijn cliënte is een knappe, jong ogende, slanke, donkerharige gescheiden vrouw.
Moeder van twee (uitwonende) dochters en oma van twee pracht kleinkinderen.

Geboren in een groot gezin in het zuiden van het land maar ze woont al vele decennia in Amsterdam waar ze erg gelukkig is.

Ze werkt in, naar haar zeggen, het leukste ziekenhuis van Nederland als multi inzetbare verpleegkundige.

Ze is erg sportief, zwemt graag in zee, fietst en zingt in een koor. Leest veel en bezoekt, bij voorkeur, het filmhuis. Voelt zich aangetrokken tot de natuur maar is tegelijkertijd een echt stadsmens waar ze ten volle van profiteert door gebruik te maken van het grote culturele aanbod en door gewoon rond te lopen. Kookt graag voor vrienden en familie en is redelijk Bourgondisch.

Gaat graag dieper in op wat mensen drijft en heeft veel interesse in NLP en familie opstellingen zonder hierin vaag of zweverig te worden. Humor en een open positieve benadering van anderen is voor haar belangrijk, ze straalt dit dan ook uit. Haar politieke voorkeur is links van het midden.

Haar ideale man: daar heeft ze niet meteen een passend antwoord op maar zegt “als ik hem zie weet ik het” en “het draait niet om uiterlijk of status maar meer om wie is hij, geeft en neemt hij zelf ruimte om tot bloei te komen? Heeft hij enigszins gelijke interesses en past hij in mijn leven als gelijkwaardige partner”?

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.