Vrolijke inspirerende vrouw met lief ruimdenkend karakter (41 jaar)

Mijn cliënte (1980) is een beslist aantrekkelijke, lieve jonge vrouw met prachtige vrolijke blauwe ogen. Geboren in een bijzonder groot doch liefdevol gezin waar hard moest worden (mee) gewerkt om de zaak draaiende te houden. Dit heeft haar al jong zelfstandig gemaakt en geleerd haar eigen boontjes te doppen. Daardoor toen weinig tijd zich op kennisniveau te ontplooien maar dat heeft ze later ruimschoots ingehaald door via omwegen – the hard way – op haar 33e een Universitaire studie af te ronden.

Ze werkt nu succesvol als zelfstandige met als specialisme project- en implementatie management. Ze woont tussen Amsterdam en Den haag in een smaakvol ingericht appartement. Ze is daar echter niet aan gebonden.

Jong getrouwd en nu probleemloos gescheiden. Geen kinderen, wel een leuke hond.

Kenmerken: ochtendmens, energiek… de dagen zijn soms te kort, sportief: fitness, yoga, lange wandelingen door bos of strand. Laat zich graag inspireren door natuur, cultuur, boeken, fotografie en andere mensen. Passie voor vooruitgang, in haar persoonlijke leven en in de wereld om zich heen.  Kan goed alleen zijn en heeft daar ook af en toe behoefte aan. Hartelijk en gastvrij. Familiemens. Heeft een aantal goede vrienden en daarnaast een breed georiënteerd zakelijk netwerk waar ze vriendschappelijk mee om gaat en inspiratie op doet.  Geniet van goed eten, statige oude panden, mooie auto’s, wandel, cultuur – en stedenreizen of een vakantiehuisje in de natuur met open haard, sauna en goed gezelschap. Geen kampeer ambitie. Wil dolgraag de Trans Siberië expres een keer “doen”.

De man die bij haar past is net als zij, slank, lang, vitaal en verzorgd, open minded, in balans met zichzelf en zijn omgeving, niet belerend. Daagt haar uit en neemt initiatief. Ook hij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Financieel niet afhankelijk. Vanzelfsprekend zijn zijn kinderen welkom.

Haar voorkeur gaat uit naar een latrelatie als start.

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.