Verrassende vrouw, 60+

Charmant, slank, stijlvol en elegant. Zelf zal zij dat niet snel zeggen maar mooi volgens velen. Ik onderstreep dat. Ook het bekende cliché er jonger uit te zien dan haar biologische leeftijd, klopt.

Tot zover haar uiterlijke kwalificaties….

Zij is ambitieus, verbindend en stimulerend. Begrijpt mensen en processen. Krijgt zaken in beweging. Respectvol met elkaar omgaan is voor haar belangrijk. Zij is een interessante, uitdagende, gesprekspartner maar is zeker niet van de koetjes en kalfjes. Het dient ergens over te gaan. Ook en vooral moet er gelachen kunnen worden. Zij is onconventioneel en tegelijkertijd hecht zij aan normen en waarden. Heeft een groot hart, is loyaal voor haar dierbaren. Voor hen gaat zij door dik en dun. Sfeergevoelig.

Zij participeerde actief in het leven van haar overleden partner, omgekeerd deed hij dat ook waardoor het een fijne evenwichtige relatie was. Liefdevol voor haar 3 kinderen die de basis van haar bestaan vormen. Jonge mensen geven haar energie en houden haar alert.
In alle opzichten is zij onafhankelijk en daardoor ook in staat het leven ten volle te leven zonder haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te ontlopen. Zo is zij nu, na een eigen succesvolle carrière nog actief ter verbetering van operationele non-profit organisaties. Doet dit mede vanuit haar verantwoordelijkheid als maatschappelijk betrokken investeerder met dienstbaarheid en integriteit hoog in het vaandel.
Zij maakt optimaal gebruik van het brede culturele aanbod. Kunst & cultuur; met veel oog voor schoonheid en het subtiele detail, zijn belangrijk. Laveert tussen VVD en D66. Met zorg voor een duurzame toekomst. Leest de NRC en is VPRO-lid. Maakt tijd voor sport. Om in shape te blijven en om er van te genieten buiten en actief te zijn.
Niet echt een “huisvrouw”, wel een zeer zorgzame partner als steun en toeverlaat, klankbord. Uitstekende gastvrouw voor haar vrienden. Zegt over zichzelf, een onverbeterlijk sociaal dier te zijn. Tegelijkertijd hecht zij aan haar onafhankelijkheid en het van tijd tot tijd alleen willen zijn.

Wat voor man past nu bij deze vrouw?

een man die ziet en begrijpt waar zij vandaan komt en hoe zij in het leven staat. Heeft gestudeerd en had actieve studietijd. Het liefst langer dan 1.80, en van haar leeftijd. Geen man die zichzelf overschat maar die niveau en allure heeft /uitstraalt. Mag best een beetje laid back zijn. Energiek, nieuwsgierig, verfrissend en heeft aandacht voor het leven. Hij is trots op haar en geeft haar vertrouwen en een veilig gevoel. Daagt haar uit en stimuleert. Dat heeft ze nodig. Net als zij woont hij stijlvol.
Vooral het weekend is voor elkaar, gezelligheid, kinderen, vrienden, cultuur, sport en af en toe op reis. Relaxed, niets moet. Ook hij heeft behoefte aan eigen ruimte, in de wetenschap dat ze er voor elkaar zijn.

Geluk wordt bereikt in liefdevol samenspel met de ander. Niet door de ander!

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.