Boeiende veelzijdige vrouw (midden van het land)

Mijn cliënte is een boeiende, zeer levendige, leuke “jonge vrouw” van ruim 70 +. Bruisend van energie. Geboren in een hecht academisch, artistiek progressief milieu.Woont centraal in het land, prachtig en smaakvol aan de rand van een natuurgebied en op fietsafstand van een heerlijke stad.

Weduwe na een lang en gelukkig huwelijk en liefdevolle trotse moeder van haar kinderen en kleinkinderen. Ze is geen vaste oppas oma.

Wilde na haar Gymnasium studie naar de toneelacademie maar dat ging haar ouders (in die tijd) een stap te ver. Kunstgeschiedenis werd een goed alternatief en later ook nog filosofie. Van kinds af aan heeft zij een passie voor schrijven en zou zich geen leven kunnen voorstellen zonder pen en papier en andere vormen van kunstuitingen zoals muziek en optredens.

Kenmerken: ze is authentiek, geestig, vrolijk, extrovert, niet gevoelig voor wat anderen denken en vinden, verveelt zich nooit, spiritueel doch zeker niet zwevend, beeldend en visueel ingesteld, veel vrienden o.a. in de wereld van de kunsten en daarin nog zeer actief. Gaat graag naar musea, concerten, theater, film en restaurants. Speelt niet onverdienstelijk piano met liefde voor Bach en Mozart. Leest veel, poëzie en ook functioneel. Spreekt haar talen. Heeft een hond.

De stoere gevoelige man die bij haar past is net als zij breed geïnteresseerd en op zoek naar zingeving en heeft ook literaire belangstelling. Is financieel onafhankelijk. Geestelijke en lichamelijke intimiteit.Wil samen met haar genieten door te reizen naar onder andere Italië en Spanje, te filosoferen, te ontdekken…….kortom samen het leven beleven én leven.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.