Sympathieke, zeer sportieve en creatieve ondernemer

Mijn client (70+) is een bijzonder aardige, er goed uitziende, slanke en zeer actieve sportieve man met een boeiende kop.

Geboren in een groot gezin in het zuiden van het land. Gescheiden en heeft geen kinderen. Woont in een mooi appartement in het centrum van Amsterdam en daarnaast deels in Frankrijk.

Geen studiekop maar een echte laatbloeier die zich via de hard way heeft ontwikkeld tot wie hij nu is: een succesvol ondernemer (in ruste), investeerder en verzamelaar van moderne kunst.

Kenmerken: ochtendmens, breed geïnteresseerd, inventief, doorzetter, altijd vrolijk, hechte vriendenkring, gaat graag en goed uit eten, reist. Pakt zaken snel op.

Weet wat geven en delen is. Geen strandligtype. Veel sportieve uitdagende bergvakanties. Nu veel racefietsen en hiken. Dierenliefhebber. Heeft al veel gezien van de wereld maar nog genoeg te wensen.

De aantrekkelijke vrouw (60+) die bij hem past is slank, ontwikkeld en, om hem bij te houden, ook energiek. Vindt het fijn er goed uit te zien. Is net als hij, financieel onafhankelijk; geen “intellectueel” maar een doener. Houdt van Frankrijk en reizen. Staat nog midden in het leven en kan zich vrij en onafhankelijk bewegen.

Relatievorm: alles wat goed voelt, ook samenwonen

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.