Stoere sportieve jonge vrouw met bèta brein en jurkjes

Ze is aantrekkelijk, slank, charmant en heeft een meisjesachtige loop en uitstraling. Geboren in 1971 in een boerengezin in een dorp in Brabant heeft ze door studeren, hard werken en discipline een carrière opgebouwd om U tegen te zeggen.

No nonsens en straight, analytisch en snel, loyaal en ook lief. Na een technische studie werkt ze al bijna 25 jaar bij dezelfde werkgever, en leidt ze nu een fabriek met meer dan 1.000 man personeel. Ze heeft één lange relatie gehad, maar sinds 2018 is ze alleen. Ze heeft 3 (bijna) volwassen zonen, die regelmatig het huis in en uit vliegen.

Het typeert haar dat ze haar zonen voor ze op reis gingen één belangrijke waarschuwing of wijze raad mee gaf – de andere 9 onthielden hun puberbreinen toch niet. De rest moesten ze zelf maar oplossen. Pragmatisch, dat is ze ook. Een zonen-moeder. Streng in de grote lijnen, geen gemier met details. Maar ze nam wél de tijd om het voetbalteam van haar jongste te coachen toen deze nog op school zat.

Ze woont aan de rand van een klein stadje centraal in het land, in een ruim en licht 30er jaren huis met tuin en uitzicht op veel groen. Geen tierlantijntjes en frutsels, paar goeie meubels, kleurrijke schilderijen, relaxte sfeer. Een hele grote eetkeuken die vaak gebruikt wordt. Ze kookt graag en goed, en houdt van lekker eten. Totaal geen snob – rode wijn en paprika chips op de bank zijn ook OK.

Ze werkt hard, maar niet meer dan 40 uur per week. Haar work-life balance is prima op orde. Ze sport veel – zwemmen, bootcamp, racefietsen, krachttraining. Afgelopen winter heeft ze een huisje gehuurd in Oostenrijk om 5 dagen alleen te gaan schaatsen. Ze heeft in haar studententijd door India en Bolivia gebackpacked en gelift – en met haar zoons is ze afgelopen zomer in Tanzania en Zanzibar geweest. Kyoto staat nog op haar wishlist. Ze is beslist niet bangig uitgevallen.

Verder leest ze kranten en boeken, rommelt in de tuin, bezoekt arthouse films, gaat regelmatig naar North Sea Jazz, en moet natuurlijk af en toe wat tijd besteden aan het onderhouden van haar zéér uitgebreide collectie schoenen en jurkjes.

Gevraagd waar ze boos van kan worden komt er na een kleine denkpauze: ‘’Draaikonterij. Mensen zonder ruggengraat’’. Mensen die niet straight en eerlijk zijn, en mensen die maar meewaaien met de wisselende publieke opinie.

Maar ook sterke mensen als zij hebben behoefte aan verbinding. Aan intimiteit. Aan gezien worden, samen praten, samen zwijgen. En natuurlijk aan dingen samen doen, of dat nou reizen, sporten, of de boodschappen voor het eten zijn. Zeker nu de zoons steeds meer hun eigen leven gaan leiden wordt die behoefte voelbaarder.

En jij?

Jij bent energiek, sportief, slim. Je werkt nog, en beweegt je – net als zij – met groot gemak in alle lagen van de maatschappij. Betrouwbaar en uit het goede hout gesneden. Wat gelijkwaardigheid binnen een relatie inhoudt hoeft jou niet uitgelegd te worden.

Een doener, niet stoffig, een vader, lief en levendig. Wil haar leren kennen, de tijd nemen daarvoor, eerst een LAT relatie, dingen ondernemen, wat reizen, om dan allebei te ontdekken – wow, jij bent écht heel leuk, met jou wil ik verder.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.