Sprankelende vrouw vol met Joie-de-Vivre

Mijn cliënte is een echt aantrekkelijke, vrolijke, actieve “jonge zeventiger” met stralende ogen. Gewoon een leuke, charmante vrouw.Weduwe na een lang en bijzonder gelukkig en harmonieus huwelijk. Moeder van 2 dochters en Bonma van een aantal kleinkinderen. Hun relatie is intens en liefdevol evenals met de rest van haar familie. Ze houdt van mensen.

Heeft met haar man een aantal jaren in het buitenland gewoond en woont nu prachtig centraal in Nederland in een heerlijk vrijstaand huis.

Tot voor een paar jaar geleden had ze een succesvol eigen bedrijf in de commerciële dienstverlening.

Kenmerken: sprankelend, op prettige wijze aanwezig, echte interesse in de ander, stijlvol, natuurlijke klasse, spontane warme persoonlijkheid, goede gastvrouw, aanpakster en hulpvaardig. Dierbare vriendenclub waar ze graag voor kookt. Actieve bridger, golfster om van het buitenleven te genieten, niet voor de punten. Wandelt met haar hond. Weinig tv, leest selectief. Gaat graag naar haar huis in Frankrijk.

De (bourgondische) familieman die bij haar past is een energieke man die de uitdaging oppakt en initiatief toont. Een stijlvolle persoon. Wil en kan klankbord zijn. Relativeert met humor. Toont ook zijn zachte kanten, knuffelaar.

Net als zij financieel onafhankelijk, integer, attent, eerlijk en royaal.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.