Positieve jonge actieve vrouw – Arnhem

Mijn cliënte (1968) is een slanke, aardige, energieke, positieve jonge vrouw.

In harmonie gescheiden en hartelijke, actieve moeder van drie prachtkinderen waar ze een hechte band mee heeft. Haar huis aan de rand van de stad is modern en smaakvol ingericht.

Na een uitbundig studentenleven tijdens haar commerciële studie en enige start functies, onder andere in marketing, nu in haar ideale baan als Sales Director. Hier komt zij volledig tot haar recht. Ze stuurt aan, overtuigt, delegeert, geeft vrijheid en heeft die zelf ook nodig.

Kenmerken: gedreven en nieuwsgierig, benaderbaar, direct en duidelijk.

Fanatiek wandelen, outdoor yoga, beginnend golfster, geen watersport doch wel de zee maar geen strandtype, filmhuis, actieve vakanties en stedenreizen, concerten maar niet klassiek, toneel, cabaret, musea met moderne kunst.
Liefhebster van goede wijnen. Houdt van koken en probeert dan liefst iets nieuws uit. Gaat ook graag uit eten. Heeft een hechte vriendenkring. Leest “echte boeken”. Liefde voor Zeeland. Is hobby schilder. Groen rechts….

De stijlvolle man die bij haar past (rond haar leeftijd +/-) heeft net als zij een open mind en een brede belangstelling, heeft wat te vertellen en kan lachen om haar en zichzelf. Hun samen- doen en zijn vindt hij belangrijker dan mobiele bereikbaarheid op dat moment. Hij werkt nog en wil wellicht ook op vakantie naar Zuid-Afrika/Australië of…. Fijn als hij ook kinderen heeft en een betrokken vader voor hen is.

Ze ambieert vrijheid in echte gebondenheid en ziet daarom een latrelatie als een ideale start maar is daarin niet rigide. Afstand geen bezwaar.

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.