Mannelijke evenknie voor succesvolle zakenvrouw, Amsterdam (68)

Wat een bijzondere lieve vrouw, knap, slank, goed gekleed, zeer zelfstandig in alle opzichten en …zakelijk succesvol. Nu gestopt. Ze geniet met volle teugen van een mooi leven. Woont prachtig midden in de stad en is daar gelukkig.

Geen eigen kinderen doch wel een bonuszoon. Weduwe na fijn huwelijk met een echte entrepreneur met een uitstekende neus voor kansen, die ook benut werden in binnen – en buitenland. Vele jaren in diverse zuidelijke landen gewoond. Samen veel van de wereld gezien door onder andere te varen, resorts te bezoeken, op de mooiste golfbanen te spelen etc… Ze wordt blij van een goed visrestaurant maar kan net zo goed, en dat is haar verrassende andere kant, enorm genieten van een frietje met bal bij haar om de hoek of gewone stamppot thuis.

Ze is sportief, kan als ze het weer oppakt, goed golfen, fitnest dagelijks, rijdt in een snelle auto en kijkt graag naar diverse sporten. Houdt van intimiteit.

Ze is zorgzaam, tevreden, integer, wars van arrogantie, geeft om haar naasten, heeft een kleine hechte vriendenkring.

De (succesvolle) man die bij haar past begrijpt haar levenswijze en voelt zich daarin thuis. Hij heeft mogelijk zijn sporen verdiend als ondernemer, advocaat, partner in een maatschap of….? Natuurlijk is dat belangrijk voor de balans maar bovenal moet hij sociaal (v)aardig en gewoonweg een goed mens zijn met zin in het leven met haar en onderweg naar nieuwe (reis) avonturen. Zijn eventuele kinderen zijn zeer welkom. Bij voorkeur rond haar leeftijd en veel vrije tijd.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.