Man, 53, midden van het land

mijn cliënt, specialist in een regionaal ziekenhuis, is nu al aantal jaar alleen na een huwelijk met een vrouw in het land waar hij jaren als tropenarts heeft gewoond en gewerkt. Sinds vijf jaar weer terug in Nederland en van plan hier te blijven tenzij…….
Idealist met groot rechtvaardigheidsgevoel maar geen dromer. Politiek links van het midden doch staat absoluut open voor “andersdenkenden” waardoor hij met gemak heeft kunnen werken in niet bepaald makkelijke omgevingen.
Niet geïnteresseerd in uiterlijk vertoon of mensen die zich laten voorstaan op waar ze vandaan komen of prestaties die ze niet zelf bereikt hebben.
Is sportief, wandelen, hiken en veel tennis. Slank, 1,80. Leest veel, kijkt nauwelijks televisie en, zegt hij zelf, moet aan de hand genomen worden op het gebied van culturele ontwikkeling. Heeft geen kinderen maar staat niet onwelwillend tegenover die van anderen. Wordt door neefjes en nichtjes gezien als de spannende oom waar ze leuke dingen mee kunnen doen en die mooie verhalen vertelt.
De vrouw die bij hem past weet wat het is zich aan te passen aan veranderende situaties, heeft zelf wellicht een achtergrond in de zorgsector en houdt van reizen en nieuwe uitdagingen. Is zelfstandig, mondig en weet van aanpakken. Voorlopig LAT relatie. Samenwonen op termijn is wenselijk doch geen eis.
Kortom: de juiste vrouw weet wat hij bedoelt.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.