Man, na internationale carrière geland in omgeving Rotterdam

Mijn cliënt (1958), is een bijzonder vriendelijke, prettige en gastvrije man met een plezierige glimlach. Geboren in het midden van het land in een hoogopgeleid milieu. Woont nu mooi en comfortabel in de Rotterdam regio.

Afgestudeerd aan de TH Twente. Tijdens zijn studie (bestuurlijk) actief in de studentenverenigingen en ook veel hockey, roeien en tennis. Voor hem een fijne periode waar hij met genoegen op terugkijkt. Zeker ook omdat hij daar zijn vrouw leerde kennen. Helaas is zij, nu ruim 6 jaar geleden, overleden. Hun relatie was warm en liefdevol. Met zijn zonen en kleinkinderen heeft hij goed contact.

Door zijn carrière bij een groot internationaal bedrijf, heeft hij en soms ook zijn familie, veel van de wereld gezien. Het gezin heeft een aantal jaar in Japan gewoond, een voor hen uiterst plezierige ervaring. Sinds eind vorig jaar is hij met pensioen maar nu weer tijdelijk actief als consultant/adviseur. Hij verwacht dit te blijven doen zolang hij daar plezier aan beleeft.

Kenmerken, hartelijk, sportief, wandelen, golfen, fietsen, actieve vakanties. Proactief, flexibel, glas altijd halfvol, standvastig maar niet vastgeroest, back to basics, geen geneuzel en geen wollig taalgebruik. Kookt elke dag en verantwoord. Houdt van bloemen in huis. Buitenmens, wel de lusten maar niet de lasten van de stad. Geen huisman, wel een doener. Geniet als dierbaren genieten. Houdt van uitdagingen, niet van routine. Theater, film, cabaret- en musicalliefhebber. Brede muzieksmaak. Weinig TV, wel actualiteiten en bijvoorbeeld 2 voor 12. NRC/FD.

De (slanke) vrouw die bij hem past (50 -65) zit lekker in haar vel, is zelfstandig en sociaal bedreven, mag best wat assertief zijn, is sportief…golf, snorkelen, fietsen, tennis, dansen maar geen must natuurlijk. Rechtvaardig, een gelijkwaardig klankbord. Wellicht ook een expat verleden.

Geestelijke en lichamelijke intimiteit is ook voor haar vanzelfsprekend. Financieel onafhankelijk. Wil samen de wereld verkennen en ontdekken, er is nog zoveel waar hij samen met haar heen wil. Haar uitwonende kinderen zijn welkom.

Reisafstand geen bezwaar en zijn woonplaats is niet heilig voor hem mits voor de juiste vrouw!!!

                                         “Samen met en van elkaar genieten”

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.