Man 70+, midden van het land

Mijn cliënt is een bijzonder prettige, zeer actieve, slanke, er goed uitziende man met lieve ogen. Ondanks de enorme tegenslag van het verlies van zijn lieve vrouw na een lang en gelukkig huwelijk staat hij zeer positief in het leven en verwelkomt hij de toekomst met open armen. Hij heeft twee zonen met schoondochters en twee pracht kleinkinderen waar hij intens contact mee heeft.

Geboren en getogen in het westen en na Gymnasium B economie gaan studeren. Ook toen al vele activiteiten naast zijn studie.

Zijn carrière-pad is indrukwekkend en bestond veelal uit eindverantwoordelijke functies in het internationale bedrijfsleven. Heeft daardoor heel veel gereisd en gezien van de wereld, maar is er niet blasé van geworden. Integendeel want juist hierdoor waardeert hij zijn bevoorrechte heerlijke thuis des te meer. Hij hoopt hier nog lang van te kunnen genieten, maar niet alleen.

Wat voor type man is hij?

Zakenman met groot relativeringsvermogen, maar ook zeer warme familieman. Intelligent, welbespraakt, innemend, beschaafd met “ouderwetse” normen en waarden. Hij is actief en zeer sportief, o.a. golf, tennis, watersporten en bridge!! Tuiniert graag en heeft twee rechterhanden.
Ook sociaal zeer actief, lid van veel culturele en sport-“clubjes”, naast Probus en Heerensociëteit.

Hij leest de NRC en het FD, kijkt weinig TV en is ook politiek liberaal georiënteerd.

De vrouw die bij hem past

weet waar hij vandaan komt en begrijpt zijn wereld: ze wil samen met en bij hem (geen LAT dus) hun leven herpakken als hecht team met groot respect voor elkaars verleden.

Kenmerken van haar:

lief, toegewijd, zorgzaam, gezellig sociaal, vrolijk optimistisch, intelligent en nieuwsgierig, niet vooringenomen, sportief, balans “geven en nemen”, aantrekkelijke vrouwelijke uitstraling en voorkomen, goede gezondheid en wil daar naar leven, ze beweegt zich makkelijk in alle sociale klassen, levenswijs.

Hobby’s zo mogelijk maar geen must: golf, bridge, tuinieren……, ruime culturele belangstelling. Niet zweverig en minimaal 64+.

La vie, c’est le mouvement

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.