Man (67) met warm hart en “goeie kop” wil weer samen op avontuur

Mijn cliënt is een prettige, jeugdige, lange, slanke man. Hij heeft, zoals ik dat zie, een “goeie kop.”

Na een bijzonder gelukkig huwelijk is hij helaas niet te lang geleden weduwnaar geworden, dit doet pijn en is verdrietig maar maakt hem geen somber mens.Fijne steun heeft hij aan zijn drie fantastische kinderen, hun partners en 5 kleinkinderen. Hij is een lieve betrokken opa.

Geboren in een groot stabiel gezin, Gymnasiast, daarna Natuurkunde gestudeerd in Nijmegen gevolgd door promotie.Hij woont comfortabel in een smaakvol ingericht én door hem onderhouden huis met grote tuin in Nijmegen.

Zijn carrière-pad is indrukwekkend en bestond veelal uit (eind)verantwoordelijke functies in het internationale bedrijfsleven. Heeft daardoor met zijn gezin in verschillende buitenlanden gewoond en veel gereisd en gezien van de wereld, maar is er niet blasé van geworden. Nu daarmee gestopt maar zeer actief als bestuurder voor diverse stichtingen/instellingen en raden van Toezicht. Hij haalt hier veel voldoening uit en wordt daarvoor door de gemeenschap ook gewaardeerd.

Kenmerken: toont daadwerkelijke interesse in mensen en wat hen beweegt. Motiveert en stimuleert door goed te luisteren, is niet altijd een grote prater maar duidelijke body language, een onafhankelijke geest. Heeft een paar goede trouwe vrienden. Is lid van een fietsclub, maakt grote tochten (o.a. door delen van de US en Kilimanjaro, Ierland), geen groepsmens. Leest goede boeken, kijkt selectief TV, puzzelt, gaat graag naar de film, musea. Houdt van opera en ballet. Reist graag: een paar dagen naar een stad, maar ook roadtrips – heeft een aantal droomreizen in gedachten. Volkskrant. NRC. FD. D66.Groen links.

De vrouw (60 + en knap in zijn ogen) die bij hem past, houdt, net als hij, van het leven, gezelligheid en samen gewoon plezier maken. Waardeert juist de kleine normale dingen die het leven zo de moeite waard maken, is breed geïnteresseerd en ondernemend. Eigen stijl. Uit eten in ster-restaurant of eenvoudig tentje. Uiteraard zijn ook haar kinderen welkom.

Hoe ze hun relatie vorm geven overleggen ze samen.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.