Man, 52, Noorden van het land

mijn client is een goedlachse stevige lange man met een jeugdig uiterlijk. Geboren en getogen in het buitenland (uit Nederlandse ouders) en sinds 25 jaar in Nederland. Woont nu al een tijd in het noorden van het land waar hij door zijn werk terecht is gekomen. Het bevalt hem hier uitstekend maar zal en kan zich overal thuis voelen. Maar voorlopig nog “vast” daar.
Heeft een wetenschappelijk technische studie gevolgd en is ook in zijn werk technisch georiënteerd. Reist veel, voornamelijk zakelijk.

In zijn vrije tijd is hij actief wielrenner, hij tennist, wandelt en weet veel van vogels en hun habitat. Geen zorg, hij is niet saai, integendeel. Hij kan geboeid vertellen over vogels, hun gewoonten etc. en ook over de gevolgen van klimaatverandering op hen en de fauna in het algemeen. Een onderwerp dat hem zeer bezighoudt en zorgen baart maar hij is geen doemdenker, hij komt met oplossingen, niet alleen commentaar. Hij is vegetariër uit milieu oogpunt, drinkt weinig maar verwacht deze zelfde instelling niet van een eventuele toekomstige partner. Roken echter is niet gewenst.

Nooit getrouwd geweest, wel een paar relaties die elk enkele jaren geduurd hebben en in vriendschap zijn geëindigd. Geen kinderen. Politiek stemt hij links van het midden. Leest, naast vakbladen en Trouw, erg veel en dan vooral Engelstalige literatuur. Kijkt weinig TV , soms een praatprogramma of documentaire.

Hij zou graag kennis willen maken met een vrouw

van ongeveer gelijke leeftijd die ook affiniteit heeft met en zorg draagt voor een goede leefomgeving, die er van houdt buiten te wonen en zich daar verder wil ontplooien door bijvoorbeeld daar een eigen bedrijf(je) te beginnen of het hare voort te zetten of……. Zijn fantasie hoe dit in te kleden is groot, het ontbreekt hem aan tijd door zijn werk en het niet kunnen delen met een partner.
Zij is net als hij, vrolijk, sportief, hartelijk en wil samen een lange mooie toekomst. Waar? ……dat bepalen jullie in liefdevol overleg.

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.