Man, 48, 043

mijn cliënt is een jeugdige, niet onknappe jurist werkzaam in de private sector in (volgens hem) de mooiste stad van het zuiden. Daar niet geboren maar wel getogen.
Zeer goede komaf uit een milieu waar het naleven van echte normen en waarden hoog in het vaandel staan. Opvallend uiterlijk gedrag past niet bij hem. Hij is redelijk sportief maar meer de man van denksporten en diepgaande discussies. Slank en gemiddelde lengte. Politiek niet actief maar voorkeur gaat uit naar gedachtegoed tussen VVD en D66 of eventueel, als die partij zou bestaan, Groen Rechts. Hij rookt niet maar drinkt graag goede wijnen en weet daar ook veel van. Is regelmatig bezoeker van klassieke concerten, veelal in Amsterdam of Brussel.
Na het gymnasium opgeleid in het westen en deels in Verenigde Staten waardoor zijn blik op de wereld veel verder gaat dan Nederland sec.
Bij hem past een vriend/partner van ongeveer gelijke leeftijd en statuur. Hoeft niet perse Nederlander te zijn of Nederlands te spreken. Wel een partner die, net als hij, gelijke waarden nastreeft, van het goede leven houdt, inclusief het maken van mooie interessante reizen.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.