Man, 38, noorden van het land

Mijn cliënt is niet de makkelijkste voor zichzelf, een van de redenen waarom hij nog niet is toegekomen aan settelen zoals hij dat zelf verwoordt.

Opgegroeid in het noorden en daar nu, na aantal omzwervingen weer terug. Na zijn Universitaire studie, bedrijfskunde Groningen, tijd rondgereisd door de USA.

Daarna gewoond en gewerkt in midden Amerika voor een NGO.  Nu in zelfde sector actief maar als freelancer waardoor hij nogal uithuizig is. Dit verklaart mede waarom hij nog niet toegekomen is aan het vinden van een vaste duurzame relatie. Een relatie waar hij nu echt behoefte aan krijgt en zich ook ten volle voor wil inzetten.

Hij is redelijk sportief, wandelt en fietst veel. Is zeer belezen en dan met name geïnteresseerd in wereldliteratuur en biografieën. Heeft een uitgesproken mening maar laat de ander in zijn of haar waarde. Is vegetarisch en drinkt matig.

De vrouw die bij hem past weet wat het is om voor een NGO of vergelijkbaar te werken, wellicht werkt ze daar zelf ook voor en kunnen ze samen “optrekken” maar absoluut geen must. Het buitenleven trekt haar, handig als zij wel kan tuinieren -:) !!

Zijn leeftijd of iets ouder past goed. Ook (haar) kinderen zijn welkom.

 

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.