Man, 37, België

Mijn cliënt is een Nederlandse man die tijdelijk in België woont. Hij verwacht binnen twee jaar terug te verhuizen richting Utrecht of omgeving. Hier komt hij oorspronkelijk ook vandaan.

Na Universitaire studie gestart bij Multinational als trainee en daardoor op veel verschillende plekken gewoond, alles voor korte duur. Veel gezien van de wereld maar nooit echt toegekomen aan het zoeken van een vaste relatie. Behoefte zich te settelen neemt nu toe vandaar zijn vraag aan mij hem daarbij te helpen.

Hij is gematigd sportief, kijkt liever dan zelf doen, komt uit een warm nest, heeft veel familie en ziet hen ook regelmatig. Vakanties brengt hij veelal door in Nederland op het water, meezeilend met vrienden. Leest veel, is politiek geïnteresseerd maar laat, door zijn werkzaamheden, zijn kleur niet zien. Hij is belezen, interessante zeer humorvolle gesprekspartner, rookt niet maar drinkt wel graag mooie wijnen en eet daar goed bij. Hij is niet fors maar enige actieve lichaamsbeweging zou hem niet slecht staan en goed doen.

Wat voor vrouw past bij hem

Liefst een vrouw die begrijpt wat het is een beetje zwervend bestaan te leiden maar nu, net als hij, de rust van een vaste plek zoekt, voor zover je daar op deze leeftijd al behoefte aan hebt. Samen een toekomst aangaan met ambitieuze plannen en dromen . Zijn leeftijd of mogelijk iets jonger. Academica maar geen voorwaarde, wel humor en veelzijdig.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.