Loyale levendige man (80) wil samen verder met een leeftijdgenote (75+)

Mijn cliënt is een attente, bijzonder aardige, lieve man. Hij is zowel geestelijk als lichamelijk in prima conditie, waardoor zijn leeftijd slechts een getal is….

Hij woont zeer comfortabel in een mooi, uiterst smaakvol ingericht appartement in het midden van het land.

Zijn vrouw is na een liefdevolle langdurige relatie overleden. Hij heeft haar tijdens haar ziekte met liefde en respect begeleid en verzorgd. Het contact met zijn zonen en kleinkinderen is intens.

Heeft diverse (eind)verantwoordelijke functies in gerenommeerde bedrijven bekleed. Dit heeft hem echter niet blasé gemaakt, doch eerder reflecterend over wat nu werkelijk belangrijk is in het leven …….en dat is  zeker de komende jaren ook doorbrengen met een karaktervolle vrouw van zo’n  75 jaar of ouder die samen met hem wil genieten met respect voor elkaars verleden.

Kenmerken van haar: ze is sterk, slank, charmant, verzorgd. Heeft net als hij, een goede smaak, praktisch intelligent, zorgzaam en oplossingsgericht, een ruime algemene – en culturele belangstelling. Goede gezondheid en de wil daarnaar te leven (zonder te overdrijven). Ze beweegt zich makkelijk in alle sociale klassen, levenswijs.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.