Kleurrijke prachtvrouw

Mijn cliënte, een 61-jarige prachtvrouw in alle opzichten, vrolijk, kleurrijk, levenslustig en gepassioneerd. Een energieke, warme sociale vrouw met stralende lach.

Ze woont in een prettige groene buurt in een mooie Brabantse gemeente. Haar huis is cosy en smaakvol ingericht. Heeft een aantal mooie liefdes gekend en staat nu weer open voor een nieuwe relatie. Trotse moeder van een volwassen dochter.

Is academisch geschoold waarna ze jarenlang als bestuurder in de gezondheidszorg heeft gewerkt en is nu internationaal actief als trainer vanuit haar vakgebied. Ze kiest duidelijk niet voor veilige en comfortabel gebaande paden maar zoekt uitdagingen en evenwicht tussen werk en vooral ruimte voor andere mooie en belangrijke dingen.

Kenmerken: zorgzaam, creatief, echt geïnteresseerd, enthousiast, betrouwbaar en goed van vertrouwen. Milieubewust doch niet dogmatisch. Geen top kok en weinig vlees.

Beetje chaotisch en soms druk en ongeduldig. Echt verdiepend contact met vrienden. Dit is belangrijk voor haar.

Actief…tennis, skiën, fietsen (race en mountain), beetje golf, yoga, (berg) wandelen. Vroeger veel tango, nu nog met enige regelmaat. Gaat graag uit eten en naar film, theater en musea. Leest echt veel. Reist en heeft nog aantal droomwensen op dat gebied.

De originele ruimdenkende man die bij haar past heeft net als zij een behoorlijk hoog tempo en “zin in een heleboel”, er is nog zoveel te ontdekken en te zien/beleven. Wil ook geen tijd verliezen aan irrelevante zaken. Leidt zijn eigen leven maar ziet wellicht (op termijn) samenwonen als fijnste vorm maar dat is zeker geen must. Wel een warme harmonieuze relatie van twee “vrije zielen”……..

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.