“Jonge vrouw van 76”

Mijn cliënte is 76 en ja alle clichés dat ze er jonger uitziet zijn op haar van toepassing. Het klopt en ze gedraagt zich zeker ook zo. Ze is slank, ziet er leuk uit, is levendig, bijzonder sportief, ze rent bijvoorbeeld drie keer per week een flink aantal kilometers en beoefent dagelijks Qigong, een Chinese bewegingsleer.

Weduwe na een langjarig en intens beleefd gelukkig huwelijk met haar jeugdliefde.  Begonnen in het basisonderwijs en na een studie MO-A Nederlands verder in de volwasseneneducatie, eerst als docent en later als manager, waarbij naast de inhoud aandacht voor het menselijke contact altijd centraal stond . Daarna Organisatie- en advieswerk en uiteindelijk werkzaam als leidinggevende in de revalidatiezorg. Sinds 10 jaar is ze leraar Zhineng Qigong.

Zij heeft twee kinderen en vier kleinkinderen. De familieband is belangrijk en zij heeft een warme relatie met hen opgebouwd naast haar baan.

Woont prachtig in een Brabants dorp maar komt oorspronkelijk uit Den Haag. Haar huis is prettig en smaakvol ingericht met opvallend oog voor oorspronkelijke details. Ook haar eigenhandig ontworpen en onderhouden tuin, is sfeervol.

Kenmerken: behoorlijk extravert en opgewekt, een warm en invoelend persoon, optimistisch, initiatiefrijk, erudiet, creatief, doorzetter, weet wat ze wil en gaat daar dan ook achteraan. Vriendelijk, komt voor zichzelf op maar geeft ook ruimte, recht door zee. Ze tuiniert, danst graag, zeilde veel. Kijkt selectief TV, muziek is belangrijk. Actief in het lokale verenigingsleven. Volkskrant. D66.

Kortom een brok energie en, in positieve zin, een beetje “prettig gestoord”. Alles wat ze aanpakt doet ze met passie!

De (slanke) jeugdige man die bij haar past kan haar en haar energie aan en vindt samen met haar daarin de juiste balans, een man die er voor haar is en respecteert en af en toe zegt “zou je dat wel doen”?, van water en zeilen houdt en misschien ook van paarden, is in staat echte intimiteit te geven en te delen. Wil, net als zij letterlijk en figuurlijk ontdekken. Het woord ‘moeten” is niet op hen van toepassing.

Een Lat relatie lijkt haar een goede start. Afstanden zijn voor haar geen probleem.

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.