Hartelijke, inspirerende vrouw, 63, 070

Mijn cliënte (1961) is een schat, mooie glimlach, geïnteresseerd, representatief, niveau, tevreden en enthousiast. Opgegroeid in een liefdevol gezin. Na de middelbare school een tijd in Engeland gestudeerd en daar haar levenslange liefde voor dit land en haar gewoontes opgedaan, de roeiers van haar favoriete universiteit door haar vanaf de kant aangemoedigd en ze snapt het edele cricketspel ook.

Helaas is haar man een paar jaar geleden plots overleden. Hun huwelijk was fijn en stabiel. Geen kinderen maar wel een “aanwaaidochter”.

Heeft langjarige vriendschappen uit alle periodes van haar leven.

Opgeleid in journalistiek en communicatie en jaren gewerkt in verschillende uitdagende functies, nu gestopt maar wel nog actief als schrijver, dat verleer je nooit. Financieel onafhankelijk. Ze zingt in een koor, speelt piano, tennist. Kookt goed maar gaat ook graag uit eten. Houdt van klassieke concerten, musea, schouwburg en dans, interessante lezingen.

Ze is nieuwsgierig, goede gastvrouw, geeft en deelt, creëert sfeer in haar huis, echte interesse in de ander en dat uit zich door haar behoefte aan inhoudelijke gesprekken, haar leven te verrijken en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen.

De rustige inspirerende bescheiden man die bij haar past, is net als zij positief, breed ontwikkeld, belezen, geen mopperaar. Hij bekijkt de wereld met open vizier zonder direct (nog) de behoefte te hebben deze ook daadwerkelijk fysiek te bereizen. Natuurlijk zijn er nog reisplannen maar niet meer naar verre exotische oorden etc.

Einde van een boeiende carrière is bereikt. Heerlijk thuis met zijn twee of met fijn gezelschap maakt haar nu gelukkiger dan de ratrace van alledag.

Rust en vreugd zou haar motto kunnen zijn.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.