Familieman

Mijn cliënt is een 71- jarige “Hollander” die al ruim 40 jaar in Limburg woont en daar wat hem betreft niet weg hoeft, maar je weet nooit wat of wie er op zijn pad komt.

Hij is lang, slank, in prima conditie en sportief, staat open voor veranderingen en nieuwe uitdagingen.

Geboren in Den Haag, opgegroeid in Utrecht. Daar Gymnasium gevolgd, vervolgens afgestudeerd als chemicus, ook in Utrecht, en gepromoveerd in Wageningen. Na een langdurig dienstverband bij een groot chemisch bedrijf in Limburg, waar hij waanzinnig veel interessante projecten heeft mogen doen en daardoor ook de hele wereld heeft bereisd, is hij sinds een paar jaar met pensioen.

Helaas is zijn lieve vrouw, na een zeer gelukkig huwelijk van 45 jaar, in 2019 overleden. Hij heeft hier veel verdriet van, maar verwerkt dit verlies mede door zijn intense contact met zijn 3 zonen, hun partners en zijn 7 kleinkinderen, die hij allen zeer liefheeft.

Zijn vriendenkring is niet heel groot maar wel hecht en kent hij vanuit zijn studententijd,  werk en sportactiviteiten (tennis, bridge, zwemmen, wandelen en soms…beetje golf) of van zijn of haar hobbyclubs (wijn, schilderen, tuinieren, molens en klassieke muziek…luisteren, niet zelf spelen). Hij is enthousiast wedstrijdtennisser en -bridger, fotograaf en geïnteresseerd in cultuur, natuur en architectuur.

Zijn vrienden omschrijven hem als: eerlijk, open, recht door zee, trouw, sportief, breed geïnteresseerd, kundig, veeleisend, goede gesprekspartner, snelle denker (hij loopt wel eens “voor de troepen uit” en beseft dat niet allen hem daarom bij kunnen houden, een leerpunt voor hem).

Allen vinden hem een echte familieman.

Zijn levensstijl is “verstandig luxueus”. Hij is milieubewust (heeft wel een auto maar gebruikt hem weinig), mijdt overdadigheid maar kan het zich wel permitteren, houdt van samen lekker eten met goede wijnen en reizen. Zijn vakanties brengt hij graag door in mooie landschappen zoals bijvoorbeeld IJsland, de Alpen of Italië en dat kan zowel in luxe zijn als tamelijk primitief en sportief zoals een huttentocht in de bergen.

Leest goede kranten en boeken die er echt toe doen. Hetzelfde geldt voor de TV, die staat alleen aan voor informatieve programma’s. Hij bezoekt graag musea, het concertgebouw en frequent diverse schouwburgen in zijn regio.

De vrouw die bij hem past is betrouwbaar, positief, actief, lief, slank, aantrekkelijk, jonger dan 68, heeft hobby’s, mogelijk (klein)kinderen, houdt van natuur en cultuur, reizen, wandelen, fietsen, rookt niet, houdt van koken, gelooft in een gelijkwaardige relatie en herkent zichzelf in zijn eigenschappen/leefwijze en deelt het liefst een aantal van zijn hobby’s, maar dat is natuurlijk geen must. Het belangrijkste is dat ze samen verder willen en er iets moois van maken. De vorm waarin bepalen ze ook samen.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.