Extraverte levensgenieter (73) Den Haag

Mijn cliënt (1949) is, zoals hij zelf zegt, een zondagskind. Geboren in een goed nest en mede daardoor alle kansen gekregen zich te ontplooien tot wat hij nu is. Hij is lang, redelijk slank, vrolijk en blakend van gezondheid. Twee langdurige relaties en respectvol gescheiden. Heeft prachtzonen en lieve kleinkinderen. Ze lopen de deur niet plat bij elkaar maar de relatie is warm.

Afgestudeerd als economisch Psycholoog. Begonnen als marketingspecialist/partner in de media-reclame sector waar hij langdurig heeft gewerkt.  Na verloop van tijd voor zichzelf begonnen als strateeg in eigen bureau. Het avontuur lokte en heeft hem, varend met zijn binnenvaartschip, in Frankrijk doen belanden waar hij lang heeft gewoond. Hij woont nu in Den Haag maar is daar niet vastgeroest.

Kenmerken: extravert, bourgondisch, tikkeltje dominant, soms ongedurig, absoluut geen loner, neemt initiatief, bridget graag, golft, fitness, wandelen, fietst graag van hotel naar hotel in bijvoorbeeld Engeland of Frankrijk. Geen geweldige kok maar wel genieten van lekker eten met een goed glas wijn. Leest veel, kijkt Netflix en films. Gek op de zee maar geen strandligtype, soms museum maar niet frequent, wel theater en bioscoop.

Heeft een aantal goede jeugdvrienden. Volkskrant. VVD/D66.

De vrouw (rond zijn leeftijd) die bij hem past is slank, levendig, associatief, wil het avontuur met hem aangaan, creëert gezelligheid, is actief en nieuwsgierig, kunstzinnig en creatief, lacht graag en kan een man zoals hij aan, dat wil zeggen dat ze niet op haar mondje is gevallen. Net als hij houdt ze van reizen in gepaste luxe maar niet over the top, bridgen maar geen must, intimiteit, varen doch geen zeilen, wel bijvoorbeeld een cruise door Scandinavië.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.