Energieke kunstverzamelaar

Mijn client (73) is een bijzonder aardige, energieke en bovenal charmante man met lieve ogen. Zijn leven is interessant, druk en rijk gevuld. Succesvol als ondernemer, en daarin nu nog internationaal actief maar daarnaast én belangrijk, een liefdevolle vader voor zijn kinderen en zijn kleinkind. Hun relatie is intens. Probleemloos gescheiden jaren geleden.

Hij woont buitengewoon mooi in het midden van het land en omringt zich met een unieke kunstverzameling. Regelmatig vertoeft hij in het buitenland.

Kenmerken: stevig doch gezond, humor, nieuwsgierig, zeer goede smaak, overtuigingskracht, soms beetje ongeduldig, spreekt zijn talen, grote interesse in kunst en de geschiedenis daarvan. Leest veel. Het vergaren van kennis en wijsheid is een continu proces. Geen sporten. Kookt goed en geniet ook op dat gebied optimaal onder het genot van een mooi glas en een goede sigaar. Grote gevarieerde vriendenkring. Interesse in mensen en wat hen beweegt. Reist graag.

De (vrolijke-zelfstandige-mondaine) vrouw die bij hem past voelt zich als een vis in het water in zijn wereld en is net als hij integer, loyaal en ongecompliceerd en weet hoe- en van het goede leven te genieten. Ze brengt kleur, leven en charme mee. Vanzelfsprekend zijn haar kinderen zeer welkom.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.