Aantrekkelijke Limburgse

Mijn cliënte is een jonge aantrekkelijke vrouw van 59.  Slank met prachtige blauwe ogen. Geboren en getogen in Limburg. Ze woont in een bijzonder sfeervol eigen appartement.

Ze is gescheiden en heeft twee zonen waar ze intens contact mee heeft.

Ze bespeelt een muziekinstrument en is lid van een muziekvereniging waarmee puur voor het plezier wordt gespeeld en soms opgetreden.

Geniet van de prachtige natuur in haar omgeving en maakt daar optimaal gebruik van door er veel te wandelen en te fietsen. Ook roeit ze elke week in verschillende boot types op de Maas en haar plassen.

Kijkt weinig TV, rookt niet en is een matig drinker. Ze vindt het heerlijk als er gasten bij haar komen eten.

Heeft al behoorlijk veel gezien van de wereld: van Zuid-Afrika, US, Indonesië tot Jamaica en merkt dat nu haar voorkeur uitgaat naar landen waar het minder warm is en de natuur ruig. Landen zoals bijvoorbeeld de Noord-Europese of IJsland.

Ze werkt met volle toewijding en plezier maar heeft dit teruggebracht naar 3,5 dag per week waardoor er ruimte ontstaat voor een ander leven. Een leven dat ze graag deelt met een man die net als zij behoefte heeft aan een stabiele relatie met veel aandacht en tijd voor elkaar. Samen leuke dingen doen, weekendjes weg, mooie reizen, intimiteit. Er zijn voor elkaar. Kortom een normaal leven zoals geliefden dat wensen.

De man die bij haar past herkent zich hierin, heeft haar leeftijd tot maximaal 65 doch de bekende uitzondering bevestigt de regel, is evenwichtig en sociaal, ondernemend, heeft mogelijk ook kinderen die zeer welkom zijn. Hoeft niet per se uit de regio te komen.

Haar voorkeur gaat in eerste instantie uit naar een latrelatie.

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.