Charmante mater familias in boeiende Europese hoofdstad

Wat een bijzondere indruk maakt deze knappe, echt jeugdige, lieve vrouw (70+) op mij: ze is hartelijk, gastvrij, heeft aangeboren klasse en dwingt op natuurlijke wijze respect af. Haar lach is innemend.

Geboren in een hecht warm gezin, een goed nest, waar ze met veel genegenheid aan terug denkt.

Ze is sinds een paar jaar weduwe na een lang en gelukkig huwelijk met haar jeugdliefde. Trotse moeder van haar kinderen en in het gelukkige bezit van een grote schare kleinkinderen waar ze dol op is. Ze zien elkaar regelmatig maar lopen de deur niet plat bij elkaar.

Ze is een vanzelfsprekende mater familias.

Woont comfortabel in een door haar zelf ontworpen huis in de buurt van een interessante grote boeiende stad en is van plan daar (deels) te blijven, zeker omdat haar familie daar woont.

Ze is zakenvrouw in redelijke ruste, investeerder, kunstkenner en -liefhebber. Levensgenieter maar niet te extravagant.

Reist graag maar niet alleen, hetzelfde geldt voor heerlijk buitenshuis of thuis eten. Geen allemansvriend maar eerder een paar hechte goede vriendschappen waarbij ze volkomen zichzelf kan zijn.

De stijlvolle lange man die bij haar past heeft humor, daagt haar intellectueel uit, begrijpt waar zij vandaan komt, is ook financieel onafhankelijk. Is gesteld op het samen beleven van echte geestelijke en lichamelijke intimiteit.

Invulling: zij kan zich voorstellen dat ze deels of helemaal gaan samenwonen waar ze nu woont maar een constructie waarbij zij deels in Nederland komt wonen is ook denkbaar. Haar woonplaats blijft haar thuisbasis. De toekomst zal het leren……