Vrouw: eigenzinnig, inspirerend en origineel

Mijn cliënte (1963) is zeker geen doorsnee type. Ze “komt binnen” doordat ze lang is en een opvallende verschijning, zich niet conformeert en dat op prettige wijze laat merken. Ze woont net– na een goed gelukte wooncarrière – in een aantrekkelijk onder architectuur gebouwd en duurzaam huis in mid-mod-stijl, dat ze zelf volledig heeft vormgegeven en ingericht. Met zorgvuldig verzameld, veelal vintage, interieur-design en hergebruikte maar ook nieuwe bijzondere materialen. Geboren en getogen in het noorden maar nu al lang in Amsterdam waar ze gelukkig is. Ze is leuk, handig, breed geïnteresseerd en nieuwsgierig. Experimenteel. Soms excentriek. Gevoelig, grensverleggend, af en toe direct.

Ze is soms een laatbloeier en kiest niet altijd voor de makkelijkste weg. Na de middelbare school en een commerciële marketingopleiding in een management communicatiefunctie beland bij een telecombedrijf.

Uiteindelijk haar passie gevolgd en zich met foto-academie diploma, gevestigd als professioneel fotografe, een vakgebied waarin ze nu al jaren succesvol werkzaam is.

Enige feiten: Noemt zichzelf niet bijzonder sportief, wel wandelen en fietsen maar graag met iemand, diepzeeduiken, zwemmen voor ’t huis, zeilen en suppen, kanoën, yoga, pilates, fitness. Kan zich prima alleen vermaken. Kijkt veel documentaires, bezoekt het filmhuis, IDFA, musea, onder andere FOAM, theater. Leest weinig meer maar wel vakliteratuur en Volkskrant en Parool. Kookt dagelijks vers, biologisch en vernieuwend. Grote interesse in architectuur(reizen) en reizen in het algemeen, camping én hotel, niet al te basic. Inmiddels 40 landen bezocht.

Last maar zeker not least  …deze “jonge dame met oude ziel” maar vooral met stijl en smaak is gek op live-concerten en festivals, van het genre Blues, Jazz en Pop en dan vooral de grote namen van weleer. Een inhaalslag noemt ze het zelf. De in haar jeugd opgedane kennis van klassieke muziek is er ook.

Is taalfetisjist, een design lover en een lopende muziek encyclopedie!

De (lange, slanke) man die bij haar past staat stevig in zijn schoenen, weet wat hij wil maar is geen ego denker, eerder een mensenmens met oog voor anderen. Leuk als hij kinderen heeft. Hij moet haar boeien, zien dat ze niet alles zelf kan, geborgenheid bieden en net als zij een wereldburger zijn en echte communicatie belangrijk vinden.

Samen zwelgen in een groots en meeslepend leven….

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.