Vriendelijke (jonge) man

Mijn cliënt (66) is een prettige, vriendelijke, lange man met een jeugdig uiterlijk. Goed gevoel voor humor, lacht graag. Geboren in Amsterdam en getogen in het Gooi maar woont nu weer comfortabel in de stad. Dat bevalt hem uitstekend maar hij zal en kan zich overal thuis voelen.

Wat voor type man is hij?

Na eerst een tijd als advocaat gewerkt te hebben is hij overgestapt naar het bedrijfsleven als internationaal bedrijfsjurist. Eerst lange tijd in vaste dienst, in deze periode heeft hij o.a. 8 jaar in het buitenland gewoond. Sinds een aantal jaar heeft hij zich gevestigd als zelfstandige. Hij geniet enorm van de vrijheid en flexibiliteit die dit hem geeft. Hij ziet zichzelf, en ik onderstreep dat, als een betrouwbare, levendige en empathische man. Ik voeg daaraan toe: slagvaardig, oplossingsgericht en optimistisch.

Nooit getrouwd geweest, wel een aantal relaties die in vriendschap zijn geëindigd. Geen kinderen. Nu al een tijdje alleen maar beslist niet eenzaam. Politiek liberaal georiënteerd. Leest, naast vakbladen en NRC/VK, ook regelmatig boeken. Kijkt weinig TV, soms een praatprogramma of een documentaire. Cultureel geïnteresseerd, bezoekt graag concertgebouw en soms opera. Hij heeft veel trouwe vrienden, maakt ook makkelijk nieuwe, waarmee hij regelmatig leuke activiteiten onderneemt zoals reizen, weekends, borrels, etentjes etc….

In zijn vrije tijd of op vakantie is hij altijd actief, is daarin vaak ook spontaan, dus niet een reis maanden van tevoren inplannen, juist het onverwachte boeit hem en maakt het ontdekken van andere steden en culturen spannend. Hij is sportief: golft op redelijk niveau, fietst en skiet.

De vrouw die bij hem past is charmant, levenslustig en jeugdig, wellicht meisjesachtig. Om met hem in balans te zijn mag zij best ad rem en “aanwezig” zijn. Culturele belangstelling, nieuwsgierige inslag en sportiviteit zou perfect zijn om echt samen te gaan genieten. Zowel LAT als samen is bespreekbaar. Niets moet. Leeftijd vanaf 55.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.