Vitale levendige man (90+)

Mijn cliënt is geen roestige oldtimer. Ja, hij loopt niet meer als een kievit maar hij is topfit en kerngezond, gaat regelmatig naar de fitnessclub en golft nog vrijwel elke week. Zijn fysieke kenmerken mogen er zijn: 186 cm, 82 kg, blond haar met grijstinten, blauwe ogen, levendige oogopslag. Hij is geboren in een eenvoudig doch liefdevol gezin, waar zijn ouders er alles voor over hadden hem alles te geven wat zij zelf moesten ontberen. Hij kreeg de kans zijn talenten te ontwikkelen en ging na de HBS, Economie studeren in Tilburg. Daar ontmoette hij “de liefde van zijn leven” waar hij na zijn doctoraalexamen mee getrouwd is. Helaas is zij drie jaar geleden overleden. Erg verdrietig. Samen waren zij een hecht harmonieus team, stapelgek op elkaar en hun kinderen. Ook nu is de band met hun (klein)kinderen bijzonder en intens, hij is trots op hen.

Zijn carrière was indrukwekkend en heeft hem naast landelijke bekendheid en een ruime internationale ervaring veel gebracht. Hij stond aan de wieg van ontwikkelingen in de mediawereld die nu niet meer weg te denken zijn.

Hij woont centraal in Nederland in een vrijstaand levensbestendig landhuis in een lommerrijke omgeving.

Karakter: intelligent, welbespraakt, schrijft goed en interessant, vrolijk, grote interesse in wat er gebeurt in de wereld. Heeft veel meegemaakt en kan daarover boeiend vertellen. Ziet altijd kansen, is geen twijfelaar, in balans met zichzelf, denkt na en neemt na afweging van de alternatieven een besluit waar hij dan doorgaans aan vast houdt.

Kookt regelmatig zelf, tuiniert af en toe, is gek op de natuur, vooral vogels en eekhoorns. Liefhebber van klassieke muziek, in het bijzonder Bach, Beethoven, Mozart, Schubert, Bruch, Mendelssohn etc. Favoriete plaatsen: Concertgebouw Amsterdam, Grote kerk in Naarden (Matthäuspassion). Selectief gebruik van de dagbladen NRC en FD, TV en Radio, tijdschriften.

Zijn ideale liefdespartner is 70+, energiek, levenslustig, creatief, aantrekkelijk en mag ook lang zijn. Zij wil net als hij, nog zoveel mogelijk genieten door leuke reisjes te maken, te eten in een goed restaurant, hun (klein)kinderen te fêteren, kansen te zien. Rustig thuisblijven kan trouwens soms ook ’n aangename optie zijn. Zeurt niet. Elke dag is er een.

Laten wij er samen iets van maken!

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.