Sterke aantrekkelijke jonge vrouw, midden van het land

Mijn cliënte (1971), is een intelligente, slanke, charmante, aantrekkelijke vrouw. Woont zeer comfortabel centraal in het land. Na enkele jaren alleen te zijn met haar kinderen die nu hun eigen weg gaan is ze toe aan een nieuwe fase in haar leven.

Mede door haar afkomst, een eenvoudig doch warm en stabiel nest, heeft ze geleerd op natuurlijke wijze op alle niveaus te kunnen acteren en juist dat maakt haar een prettig mens en een echte leider.

Na een Universitaire technische studie nu al ruim 20 jaar werkzaam bij hetzelfde internationale bedrijf in een verantwoordelijke positie.

Ze is op een gezonde wijze ambitieus maar houdt work life goed in balans.

Kenmerken: georganiseerd maar niet te, verzorgd, ondernemend, initiatiefrijk, schakelt makkelijk en is crisisbestendig, redelijk handig, leest veel, tuiniert, energieke sporter…(race) fietsen, krachttraining, zwemmen. North Sea Jazz. Kookt graag en goed. Gevarieerde doevakanties vanuit appartement of hotel in interessante landen. Leuke vriendenkring. NRC/Volkskrant/D66.

De (energieke, sportieve) man die bij haar past heeft een gezonde dosis zelfvertrouwen, heeft zijn zaken op orde en een verwerkt verleden, is praktisch en toont zijn emoties, biedt veiligheid en gelijkwaardigheid. Is net als zij, nieuwsgierig en heeft zin met haar nieuwe paden te verkennen. Vanzelfsprekend zijn ook zijn kinderen welkom.

Zeker beginnen in een latrelatie heeft haar voorkeur.

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.