Van wilde meid naar succesvol ondernemer

Mijn cliënte is een vrolijke, vrijdenkende, slanke, bijzonder aardige en eigentijdse vrouw (1960).

Gestudeerd in Groningen. Ruim twintig jaar geleden gestart met een eigen consultancy bedrijf waarmee ze behoorlijk succesvol is, en waarin ze nog steeds met plezier werkt. Ze is filmliefhebber en heeft met een vriendengroep een filmclubje opgericht; voor de films en voor de gezelligheid. En het blijft niet bij film, ook theater, muziek en dansvoorstellingen zien ze samen.

Verder is ze zeer geïnteresseerd in beeldende kunst en architectuur – kijken, volgen en soms kopen – (en bezoekt ze graag musea, galeries en kunstbeurzen). Ze geniet van uitgebreid en experimenteel koken voor haar vrienden.

Ze is een echt stadsmens; ze gaat graag op in de beweging en levendigheid van de grote stad en voelt er zich er op haar gemak. Ze wisselt de stad af met de rust en stilte van het buitenleven; prutsen in haar eilandtuin en actief in de natuur. Ze heeft al heel wat kilometers afgelegd in ons prachtland; (hard) lopend, wandelend, fietsend, schaatsend, zeilend…

Ze is sportief en reist graag waarbij de Wadden even bevredigend kunnen zijn als bijvoorbeeld New York, Hong Kong of de binnenlanden van Spanje. Het continent Afrika staat op haar verlanglijstje. Voelt zich thuis bij links van het midden en leeft redelijk milieubewust.

Ze is sinds enige tijd weduwe; met haar zoon, haar familie en haar vrienden heeft ze intens contact. Niet dagelijks, maar ze zoeken elkaar graag op.

Kenmerken: gaat met plezier uitdagingen aan, is ondernemend, creatief, sociaal, oplossingsgericht, kritisch, snelle analyse, altijd positief (en “nee” is dus een antwoord dat in ieder geval uitgedaagd wordt), vrolijk en heeft een groot gevoel voor humor. Kan enorm genieten; de energie spat er bij haar van af.

Wat voor man past bij haar?

Het moge duidelijk zijn dat een doorsnee traditionele man niet bij haar past. Hij moet het leuk vinden om haar uit te dagen en evenwicht te bieden. Elkaars waarden delen, spannend zijn, niet te voorspelbaar en dat op alle fronten. Fysieke aantrekkingskracht is in het geheel niet onbelangrijk. Maar – elkaar de ruimte geven, wat te vertellen hebben en van elkaar op aan kunnen dat zijn de pijlers. Vrijheid in gebondenheid. Kinderen zijn vanzelfsprekend welkom.

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.