Jeugdige vrouw – sociaal, opgewekt en betrokken

Mijn cliënte (1955) is een echt leuke, vrolijke, opgewekte jonge vrouw met een lief open gezicht. Jongste uit een groot ondernemers gezin, een traditioneel nest waar iedereen alle kansen kreeg zich te ontwikkelen. Gymnasium B grotendeels op een nonnen kostschool doorgebracht en daarna aantal jaar rechtenstudie tot dat ze haar ware passie volgde en een opleiding voor journalistiek koos. Nu vooral als schrijver gespecialiseerd in ouderen en dementie. Ze is lokaal actief en enthousiast betrokken als vrijwilliger op bestuurlijk en praktisch niveau.

Ze woont klein doch comfortabel in het hart van een van de leukste steden van Nederland. Al behoorlijke tijd zonder partner. Ze heeft geen kinderen.

Kenmerken: ze geniet van het leven. Sterke eigen mening maar geeft de ander ook zeker de ruimte. Wars van claimgedrag. Behoorlijke vrijheidsdrang. Eerlijk. Verveelt zich (bijna) nooit. Niet super sportief maar zwemt, fietst en wandelt regelmatig. Haar vriendenkring is divers, langjarig en interessant, mede voor hen kookt ze goed en met liefde maar eet ook graag buitenshuis. Een echt mensenmens. Heeft Cinepas en bezoekt met enige regelmaat tentoonstellingen en festivals met inhoud.

Vroeger veel gezien van de wereld, reist nu selectiever maar heeft nog aantal interessante reiswensen, komt regelmatig in Spanje. Milieubewust. Leest veel, grote interesse in filosofie en faction. TV selectief. Politiek links van het midden.

De man die bij haar past, staat open en onbevooroordeeld in het leven en beziet alles met de nodige humor. Begrijpt waar zij vandaan komt. Is net als zij financieel onafhankelijk, maar niet onder de indruk van bezit. Is nieuwsgierig en kan enthousiast over iets raken en echte passies hebben. Geen betweter maar iemand die ook probeert een ander de ruimte te geven en fouten kan toegeven.

Een Lat-relatie lijkt haar een goede start.

 “Al lopende maak je de weg”

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.