Sociaal, opgewekte en betrokken vrouw

Mijn cliënte (1955) is een echt leuke, vrolijke, opgewekte vrouw met een lief open gezicht en een groot hart. Jongste uit een groot ondernemers gezin, beetje verwend zeggen haar oudere broers en zussen. Het was een traditioneel nest waar iedereen alle kansen kreeg zich te ontwikkelen. Opleiding, gymnasium Beta, op een nonnen kostschool volbracht en daarna aantal jaar rechtenstudie totdat ze haar ware passie volgde en een opleiding voor journalistiek koos. Nu vooral als schrijver gespecialiseerd in onderwerpen rond ouderen en zorg in de samenleving. Ze is lokaal actief en enthousiast betrokken als vrijwilliger bij verschillende initiatieven.

Ze woont klein doch comfortabel in het hart van een van de leukste steden van Nederland. Al behoorlijke tijd zonder partner. Ze heeft geen kinderen.

Kenmerken: ze geniet van het leven. Sterke eigen mening maar geeft de ander ook zeker de ruimte. Probeert dat althans oprecht. Wars van claimgedrag. Behoorlijke vrijheidsdrang. Eerlijk. Verveelt zich (bijna) nooit. Niet super sportief maar zwemt, fietst en wandelt regelmatig. Haar vriendenkring is divers, langjarig en interessant, mede voor hen kookt ze goed en met liefde maar eet ook graag buitenshuis. Ze houdt van mensen om zich heen, maar is ook graag alleen. Heeft sinds corona een cinepas en bezoekt met enige regelmaat tentoonstellingen en festivals ‘die ergens over gaan’.

Vroeger veel gezien van de wereld, reist nu selectiever maar heeft nog aantal interessante reiswensen, komt regelmatig in Spanje. Milieubewust. Leest veel, grote interesse in filosofie en goed geschreven non-fictie. TV selectief. Politiek links van het midden.

De man die bij haar past, is sociaal voelend en staat open en onbevooroordeeld in het leven en beziet alles met de nodige humor. Begrijpt waar zij vandaan komt. Is net als zij financieel onafhankelijk, maar vooral niet onder de indruk van bezit. Houdt van lezen en nadenken, maar kan ook een avondje bingewatchen met een drankje.

Een Lat-relatie lijkt haar een goede start.

 “Al lopende maak je de weg”

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.