Samen met levenslustige man nieuwsgierig verder

Mijn cliënte (1954) is een bijzonder aardige, lieve charmante vrouw, met een stralende lach en een mooie stem. De zin in het leven spat ervan af. Ze is al op jonge leeftijd weduwe geworden en heeft ervoor gekozen eerst haar twee kinderen alleen op te voeden tot de zelfstandige mooie mensen die ze nu zijn. Ze woont in een gezellig, sfeervol ingericht huis in een lommerrijke omgeving centraal in het land. Fijne jeugd, goed opgeleid, leuke functies vervuld, altijd mensgericht. In haar werk initieerde ze vele nieuwe activiteiten en projecten. Sinds 2021 met pensioen maar zeker nu nog zeer zinvol actief binnen haar gemeenschap als vrijwilliger. Een sociaal mens met groot verantwoordelijkheidsgevoel waardoor er vaak een beroep op haar wordt gedaan, soms meer dan goed voor haar is.

Kenmerken: ze is hartelijk, attent, snelle denker, creatief, verbinder, analytisch, echt flexibel. Enthousiast en houdt van dynamiek. Geen “pietje precies”, alleen als het moet. Koken doet ze met plezier. Je vindt haar vaak in de tuin, tuinierend of op te warme zomerdagen al lezend in haar hangmat. Ze heeft een leuke, inspirerende boekenclub. Bezoekt regelmatig (film)theaters, concerten en musea e.d. Zingen doet ze graag.

Geniet van de natuur in mooie landschappen maar dompelt even goed met iemand een maand onder in Parijs om het leven al daar te ervaren. Reist graag en is dan vooral geïnteresseerd in de diverse culturen, ze is nieuwsgierig en staat stil bij de vraag waarom dingen gaan zoals ze gaan, mensen doen wat ze doen. Haar wensenreislijst is behoorlijk groot maar niets moet, ook al hebben actieve reizen haar voorkeur.

Een sportieve vrouw, golf op goed niveau, tennis, wandelen, fietsen, langlaufen, yoga.  Heeft fijne sociale contacten in diverse kringen.

De jongensachtige autonome, amicale man die bij haar past is lang, vitaal en ook sportief (golf is een pré), houdt van buiten zijn, kan goed luisteren, boeit haar en biedt haar het nodige tegengas zonder dominant te willen zijn. Is een oorspronkelijk denker, oprecht, authentiek, breed georiënteerd en kan eigenzinnig zijn. Leuk als hij kunstzinnig of muzikaal is. Hij waardeert haar om wie ze is en heeft er plezier in samen met haar nieuwe dingen te ontdekken. Net als zij is hij financieel onafhankelijk. Ze hebben beiden een hoge gunfactor naar elkaar en vinden het heerlijk samen te zijn, elkaar daarin ruimte te geven en te genieten. Vanzelfsprekend zijn ook zijn kinderen meer dan welkom.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.