Reislustige vrouw (62) Hilversum

Mijn cliënte is een jong ogende, charismatische, enthousiaste en slanke vrouw.  Veel verhuisd in haar jeugd maar nu al lang gelukkig in Hilversum. Ze heeft een zoon waarmee ze prettig contact heeft. Succesvol als leidinggevende in de automatisering branche, het aansturen en stimuleren van mensen is haar als natuurlijk gegeven.

Van zichzelf zegt ze: “ik ben een handjevol energie” en ik zie en onderschrijf dat. Naast hard werken maakt ze tijd om te dansen, -letterlijk en figuurlijk-, naar Yoga te gaan, Pilates lessen te volgen, te fietsen, te roeien en ook nog regelmatig het filmhuis, poppodia en diverse musea te bezoeken. Ze is op sportgebied niet com­pe­ti­tief maar geniet er gewoon van. Ze leest kranten en een paar boeken tegelijk. Ze kookt graag en goed voor haar intieme vrienden en vele kennissen. Geniet van een snelle auto en ook bijvoorbeeld het kijken naar formule 1 en de Tour.

Last but not least: vanaf haar 18e is ze al reislustig en heeft bijzonder veel, vooral actieve, reizen gemaakt. Zeilen naar Antarctica staat nu hoog op haar wensenlijst. Het moge duidelijk zijn dat zij geen strandtype is, wel het type dat de uitdaging zoekt en vindt in natuur en andere culturen.

Kenmerken: hoog tempo. Niets moet. Open voor nieuwe uitdagingen, extravert, intimiteit, beweeglijk. Levendig, aardig. Mooie schoenen.

Wat voor man past bij haar, een slanke leeftijdgenoot die met beide voeten op de grond staat, de afslag overweegt als iedereen rechtuit gaat en in het geheel niet van lijnen van geleidelijkheid is. ‘n Beetje zelfspot past ook goed.

Graag op aanwaaiafstand, dan kan de samenlevingsvorm en de avond samen op de bank natuurlijk ontstaan.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.