Ravissante vrouw met hippie hart

Dit is in alle opzichten een bijzondere vrouw (60).
Ze houdt niet van standaard en gezapig, en dat maakt haar zo aantrekkelijk. Ook niet onprettig om te zien, met wapperende haren en lange benen. Ze is warm, nieuwsgierig, high energy, stijlvol, zelfstandig, analytisch, opgewekt, levenswijs. Een sterke vrouw.
Veel bijzondere levenservaring en een voorkeur om de ongebaande paden verder te bewandelen.

De levenslust spat ervan af – alsook de levenservaring. Ervaring die haar heeft gemaakt tot de vrouw die ze nu is. Ooit, na haar studie economie in het buitenland, is ze begonnen in de automatisering, maar heeft uiteindelijk gekozen voor zelfstandig ondernemerschap. Daar is ze voor geschapen.

Nu alles achter zich gelaten en terug naar de essentie – waar ze zich uiterst comfortabel bij voelt. Meer zijn en minder hebben. Houdt niet van gekonkel of spelletjes. Wel van spelen.

Niets hoeft, alles mag.

Enige feiten: ze is nieuwsgierig, zeer zintuigelijk, spreekt haar talen, reist graag en dan vooral richting warmte, leest veel, is muzikaal, is graag buiten, ook op het water, kijkt geen TV, soms Netflix.  Ze zwemt, skiet, wil nog leren kitesurfen, kookt en eet met gusto, ze danst letterlijk en figuurlijk door het leven. Heeft behoefte aan delen, aan iemand naast zich.

De (mannelijke) man die bij haar past is een vent met een heldere blik, lange armen, 2+ hersencellen en een hittebestendig warm hart om te delen, te ontdekken, te niksen, uit te dagen, energie af te fakkelen, te plagen en te koesteren.
Hij staat stevig in zijn schoenen maar hoeft echt niet op alles een antwoord te hebben. Is succesvol in hetgeen hij doet – ongeacht wat – als geld maar niet de drijfveer is. Mag best een loner zijn. Wil niet persé boven op de rots zitten en begrijpt door zijn niveau, stijl en klasse wat hiermee wordt bedoeld.

Hij is van nature nieuwsgierig en weet dit te delen. Hij is avontuurlijk, energiek, open, analytisch en betrouwbaar. Voelt zich comfortabel in zijn eigen lijf en omgeving.

Kan goed luisteren, is geïnteresseerd en geeft warmte en liefde. Heeft liefst – net als zij – kinderen. Voelt zich een wereldburger.  Maar heeft ook behoefte aan thuiskomen.

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.