Nieuwsgierige, lieve en soms eigenwijze vrouw, Amsterdam

Mijn cliënte (1962) is een slanke, lieve vrouw met een verrassende glimlach en een frisse open blik. Haar partner is al langere tijd overleden, daarna is ze de echte ware niet meer tegengekomen. Ze heeft geen kinderen.

Geboren in een hecht, stabiel warm gezin in de buurt van Rotterdam, ontwikkelingsgeografie gestudeerd in Utrecht en woont nu al jaren in Amsterdam.

Ze is veelal vrolijk, maakt makkelijk contact doch is geen feestbeest. Ze voelt zich meer op haar gemak in een- op- een contact. Is trouw in haar vriendschappen.

Na haar studie omgeschoold richting IT en daar jaren in werkzaam geweest onder andere als projectmanager bij een groot Amerikaans technologiebedrijf. Later toch teruggekeerd naar haar oorspronkelijke vakgebied en, na het overlijden van haar partner, een paar jaar uitgezonden naar Zuid-Soedan en later Ethiopië. Nu reisleider voor een organisatie die verre reizen aanbiedt waar zij haar toegevoegde academische waarde kan leveren.

Ze is betrokken als medebestuurslid van een stichting die kwetsbare vluchtelingen helpt in Oeganda.

Kenmerken; hartelijk, gastvrij, trouw, optimistisch, zelfstandig, plaatst zichzelf niet op de voorgrond, iets te bescheiden, ze leest op niveau, roeit, fietst en wandelt. Ze is praktisch ingesteld, raakt niet snel in paniek en kan zich goed focussen op een gesteld doel.

Houdt van buiten zijn, kamperen maar ook hotel, kijkt sport en de betere films. Rookt niet en drinkt weinig. Politiek iets links van het midden.

De man die bij haar past (55 tot 65) weet wat samen is, daagt haar uit, is slim, mild en onafhankelijk in denken en doen, schuwt discussies niet, is sportief, geeft en deelt intimiteit. Houdt, net als zij, van op stap zijn en weer thuiskomen..

 

                          Samen delen

 

 

 

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.