Natuurliefhebster

Mijn cliënte (65) is een slanke, sportieve en intelligente vrouw. Weduwe sinds 8 jaar na een lang en gelukkig huwelijk met de man die ze vroeg in haar studententijd leerde kennen.  Heeft langdurig en zeer plezierig in verschillende Europese landen gewoond.  Nu weer terug in Nederland waar ze comfortabel en tevreden buiten woont in de buurt van de kust, omgeving Haarlem.

Ze heeft een zoon en een dochter en vier fantastische kleinkinderen die ze regelmatig ziet doch is geen vaste “oppas oma”. Ze is erg actief, geïnteresseerd in de wereld om haar heen. Hechte kleine vriendenkring. Vrienden die ertoe doen. Grote groepen zijn niet aan haar besteed. Ze is een open boek en heeft altijd het volste vertrouwen in de “mensch” tot het tegendeel bewezen wordt.

Gaat soms even naar een stad maar is een echt buitenmens en komt daar tot haar recht en rust. Ze geniet enorm van haar mooie tuin en de stilte daarin.

Gaat regelmatig naar haar eigen huis in het buitenland.

Kernwoorden: Europa minded, weinig TV, wel breed geïnteresseerd in vele muziekvormen … zowel luisteren en als mogelijk, bezoeken. Milieubewust. Gehockeyd, nu actief golfster, skiën met vrienden, positief, goed met cijfers, twee rechterhanden, soms ongeduldig, geen watersport. NRC, Volkskrant en FD.

Wat voor man past bij haar: zelfstandig, rustig, eigen mening zonder daarin dominant te zijn, handig, wellicht Bèta, net als zij sportief en te porren voor een spontane actie. Fijn als hij ook golft en misschien skiet maar geen must. Verwerkt verleden. Financieel stabiel. Hij imponeert haar niet met zijn status, vele vrienden of zijn dure spullen, wel met inhoud en zijn liefde voor de natuur. Geen stadsmens. Wellicht maken ze samen een van haar wensreizen naar Australië of Nieuw-Zeeland. Niets moet.

Samenlevingsvorm bepalen ze in overleg.

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.