Welke dame wil naar jeugdige vitale man in Curaçao?

Mijn cliënt (77) is een aardige, vitale, er absoluut jeugdig uitziende, lange, slanke man met pretogen.

Sinds een aantal jaren weduwnaar na een lang en gelukkig huwelijk waar hij met warme herinnering aan terugdenkt.

Met zijn kinderen heeft hij intens contact. Voor zijn kleinkinderen is hij een geweldige leuke en actieve grootvader.

Na zijn rechtenstudie in Rotterdam en een tijd in Nederland, werd hij door een internationaal bedrijf uitgezonden naar Curaçao. Daar na verloop van tijd zijn eigen bedrijf begonnen. Hij werkt nog part time maar geniet nu vooral van zijn pensioen, familie en vele vrienden. Hij golft, tennist, zwemt en snorkelt. Hij is daar happy. Heeft een pied à terre in Nederland. Hij is gematigd in zijn politieke opvattingen, leest de NRC, vakbladen en veel literatuur. Gaat graag naar een goede film.

Kenmerken: een gentleman, rustig, bescheiden, geestig, gevoelig, soms eigenwijs, bewust levend, ook avontuurlijk, taalvaardig, geïnteresseerd en vrolijk. Een echt gezelligheidsdier maar ook gesteld op zijn privacy.

Wat voor vrouw past bij hem?

Een lieve, zich jong gedragende, sportieve en vooral praktische vrouw die, net als hij, ongecompliceerd en levenslustig is. Ze heeft gevoel voor humor, kijkt uit naar het avontuur, en, zeer belangrijk voor hem, een vrouw die keeping up appearances niet nodig heeft. Liefst Nederlands- of Engelstalig. De relatievorm wordt samen bepaald.

Mijn client is nu (13 oktober 2023) voor ruim twee weken in Nederland dus nu tijd voor kennismaking.

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.