H O D L ?

Zij (52) is een aantrekkelijke vrouw die weet wat ze wil… en gelooft dat HODLen de wereld beter maakt.

Ze is beslist een lieve, prettig ogende en zeer positieve jonge vrouw. Geboren en getogen in de buurt van Rotterdam in een echte ondernemersfamilie. Hecht gezin met veel vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, in haar geval lag die op het gebied van sport waarin ze al vroeg uitblonk. Ze heeft een aantal jaar als professioneel topsporter geleefd.

Ze woont al jaren met haar twee kinderen (co -ouderschap) en hond in de omgeving van Antwerpen en is daar gelukkig maar kan dat elders ook zijn.

Enige kernwoorden: ze is zeer ondernemend, avontuurlijk, sportief, ambitie en drive, zelfstandig en zelfbewust maar toch ook weer op een leuke manier afhankelijk, ze heeft leren relativeren, stelt geen voorwaarden en (ver) oordeelt niet snel. Tikkeltje anarchistisch. Dreamlife designer, visionair, trendwatcher met een 180 graden andere kijk op het leven.

Wil haar vrouwelijkheid bij een man ontdekken met een open hartsverbinding

Nuchter, jezelf niet te serieus nemen, spiritueel doch niet zweverig. Connecting the dots.

Ze is creatief in haar denken en doen en vindt het heerlijk regelmatig buiten de gebaande paden te gaan. Een vrije geest doch absoluut geen zwever.

Ze reist graag en dan met name naar de iets ruigere gebieden (Canada, IJsland, Noorwegen) maar Hawaï staat op haar verlanglijstje. Weinig TV. Soms museum, theater, leest vooral over zaken die ertoe doen, niet sensatiebelust. Politiek in het midden

Boeken die het meest indruk op haar gemaakt hebben: ‘the power of now’ van Eckhart Tolle en ‘the sovereign individual’.

Nu gebruikt ze de opgedane levenservaring door als coach anderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en ze bewust te maken van hun eigen kracht.

Wat anderen over haar zeggen: ‘Je moet haar even de tijd geven.’ ‘Stille wateren hebben diepe gronden.’ ‘never judge a book by its cover’

Wat voor man past bij haar?

Hij begrijpt waar zij vandaan komt, is net als zij financieel onafhankelijk, authentiek en avontuurlijk, ondernemersgeest en de daarbij horende mentaliteit, kritische zelfstandige denker, werkt aan zijn persoonlijke ontwikkeling, is open minded. Fysiek ingesteld. 2 rechterhanden zou fijn zijn . Gebruikt geen woorden als “dat gaat niet”. Heeft visie, zelfspot en is vooral zichzelf. Zijn kinderen zijn welkom. Vindt equal partnerschip vanzelfsprekend en gelooft ook in een onafhankelijk, soeverein leven.

Wil leven in overvloed van liefde, vrijheid en comfort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.