Leuke vrouw met lieve lach

Mijn cliënte (1956), is een sprankelende, slanke vrouw met sprekende ogen en een lieve lach.

Opgegroeid in een hecht traditioneel gezin waar normen en waarden hoog in het vaandel stonden. Atheneum en daarna hbo-opleiding. Heeft tijdje in het buitenland gewoond. Woont in een prettig huis in een groene gemeente centraal in het land en is daar happy. Al langere tijd weduwe na een gelukkig huwelijk. Met haar uitwonende kinderen is het contact innig en intensief.  Werkt nu nog part time omdat het haar voldoening en inspiratie geeft. Past regelmatig op haar kleinkinderen op maar geen must…

Kenmerken: beetje verlegen maar camoufleert dit door extraversie. Is direct, soms te. Betrouwbaar, dienstverlening zit in haar genen. Eerlijk, geen geheime agenda, zelfstandig. Is regelmatig in Spanje. Gehockeyd, nu veel wandelen en fitness, tuiniert graag en is gek op watersport maar dan als scheepsmaatje. Actieve museumbezoekster. Paar goede vriendinnen. Kookt met goede grondstoffen. Graag naar Concertgebouw en theater maar niet alleen. Politiek ergens in het midden. Telegraaf, FD en NRC. Regelmatig TV.

De man die bij haar past heeft net als zij, veel te geven en te delen. Heeft een gulle lach. Biedt exclusiviteit, waardering en geborgenheid. Is ook financieel onafhankelijk. Samen reizen…ver weg maar zeker ook de eilanden en Spanje. Wil met haar het avontuur aangaan doch mijdt beren op de weg. Zijn kinderen en kleinkinderen (en eventueel hond) zijn zeer welkom.

Samen zijn en delen maakt sterker

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.