Gepassioneerde intuïtieve vrouw 59 jaar

Mijn cliënte (1962) is een jonge, slanke, blonde, lange (1.79) vrouw met mooie blauwe ogen die in alle opzichten gezien mag worden ook omdat ze prettig is, altijd positief, ze houdt van mensen en het leven. Kan geven en ontvangen. Kortom een fijn mens.

Amsterdamse maar nu ook deels woonachtig aan de kust. Geen eigen kinderen doch liefdevolle “stiefmoeder” van inmiddels volwassen kinderen. Familie en vrienden zijn belangrijk en altijd welkom. Komt uit succesvolle ondernemersfamilie en is nu deels actief als belegger doch vindt daarnaast haar passie in het part time werken vanuit haar eigen healing praktijk.  Ze heeft veel echte vrije tijd voor andere bezigheden.

Kenmerken: integer, lief, nuchter, opgewekt, sensitief, sterk als het moet. Spiritueel, intuïtief doch zeker geen zwever. Financieel onafhankelijk. Haar levensstijl is royaal met een bescheiden ondertoon. Veel gezien van de wereld. Ze beweegt zich makkelijk in alle sociale milieus en is oprecht geïnteresseerd. Ze luistert goed, hun mening telt en is waardevol. ABN. Spreekt haar talen. Italië is een van haar favoriete bestemmingen. Absoluut niet blasé en wars van dikdoenerij. Zwemt graag en als het kan elke dag. Geen bridge of golftype. Schildert beetje. Leest veel literatuur en dagelijks de kranten.

De man die bij haar past, is ongeveer een leeftijdgenoot, heeft net als zij een onafhankelijke vrije geest, is wars van dogma’s. Heeft een positieve instelling. Is financieel stabiel en niet onder de indruk door haar “status”. Biedt haar veiligheid, gelijkwaardigheid en emotionele geborgenheid. Ze maken elkaar nog gelukkiger. Echte intimiteit spreekt voor zich en is ook belangrijk.

Zijn kinderen zijn vanzelfsprekend welkom. Woont binnen redelijke afstand van haar woonplaats.

 

 

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.